شناسهٔ خبر: 70541194 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

جزییات آزادی ۱۰ زندانی ایرانی در قطر پس از ۲۰ سال حبس - اکونیوز

اقتصاد ایران: معاون حقوق بشر وزارت دادگستری از انجام مذاکره با مقامات عراق و مالزی برای انتقال ۱۳۰ زندانی ایرانی در عراق و ۸۵ نفر در مالزی خبر داد و جزییات آزادی ۱۰ زندانی ایرانی در قطر را تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، عسکر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری درباره مذاکرات انجام شده برای انتقال زندانیان ایرانی خارج از کشور، گفت: در وزارت دادگستری مدام در تلاش هستیم هر جای دنیا که تبعه ایرانی در زندان به سر می‌برد؛ مذاکرات لازم را برای انتقال به داخل کشور انجام دهیم.

وی افزود: اخیراً هم با کمک وزارت امور خارجه با کشور قطر مکاتبه کردیم و ۱۰ نفر از زندانیان ایرانی که بالای ۲۰ سال در زندان‌های قطر در حبس به سر می‌بردند را آزاد کنیم و این کار انجام شد. ۵ نفر از آنها چند روز گذشته و شنبه این هفته نیز ۵ نفر دیگرشان به کشورمان منتقل شدند.

جلالیان ادامه داد: اخیراً هم با مقامات کشورهای عراق و مالزی مذاکره و موافقت آنها را اخذ کردیم که ۱۳۰ نفر از زندانیان ایرانی که در عراق هستند و ۸۵ نفر از زندانیان ایرانی که در مالزی هستند، به کشورمان منتقل شوند و به زودی اجرایی خواهد شد.

وی درباره آخرین وضعیت «لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور» گفت: این لایحه باید در مجلس جدید و دولت جدید، مجدداً از طرف دولت جدید و مجلس مورد پذیرش قرار بگیرد. این لایحه اکنون در نوبت رسیدگی در صحن علنی مجلس قرار دارد و از مجلس درخواست داریم که این لایحه را جزو اولویت‌های صحن قرار دهد تا ان‌شاءالله هر چه زودتر تصویب شود.

برچسب‌ها: