شناسهٔ خبر: 70539160 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

انصارالله؛ قلب تپنده مقاومت در برابر متجاوزان

در شرایطی که رژیم صهیونیستی تهدید به نابودی زیرساخت‌های یمن کرده و حملات نظامی خود را افزایش داده، صنعا با تکیه بر توانمندی‌های نظامی و همبستگی با محور مقاومت، پاسخی قاطع به این تهدیدات داده است.

صاحب‌خبر -

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین: با وجود چالش‌های گسترده‌ای که در خاورمیانه به وجود آمده است، آزادگان یمن در هر آزمونی تأکید می‌کنند که بیشترین وفاداری را به آرمان‌های آزادی دارند و ایمان راسخی به امکان پیروزی بر نیروهای استعماری نشان می‌دهند.

مردم یمن با وجود تحمل هزینه‌های سنگین، از منابع مادی گرفته تا جان‌های عزیزشان، به شکلی ستودنی به اصول خود پایبند مانده‌اند. این پایبندی، تجربه آنان را به یکی از برجسته‌ترین و منحصر‌به‌فردترین تجربه‌های تاریخ بشر تبدیل خواهد کرد که برای همیشه در حافظه جهانیان باقی خواهد ماند.

روایت شده است که روزی از محمد بن ادریس شافعی، پرسیدند که در دوران فتنه چگونه می‌توان اهل حق را شناخت. او پاسخ داد: «تیرهای دشمن را دنبال کن، آن‌ها تو را به اهل حق هدایت می‌کنند.» این قاعده طلایی در سیاست، راهنمایی برای شناسایی اردوگاه‌های مقاومت در خاورمیانه کنونی است؛ جایی که گستاخی و تهاجم رژیم صهیونیستی به اوج خود رسیده است. کافی است تا ببینیم تیرهای دشمن به کجا نشانه رفته است، همان‌جا سنگرهای مقاومت است.

تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه انصارالله

در آخرین اظهارات خود، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، تهدید به نابودی زیرساخت‌های جنبش انصارالله در یمن کرد و وعده داد که «سرهای رهبران این جنبش را می‌برد.» او تأکید کرد که انصارالله «آخرین گروهی است که رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دهد.» به‌نظر می‌رسد کاتس، همچون سایر وزرای دولت نتانیاهو، غرق در خیالات پیروزی‌های واهی است. همین امر او را به اعتراف به دخالت تل‌آویو در سرنگونی نظام سوریه، ترور اسماعیل هنیه در تهران و بازخوانی موفقیت‌های ادعایی خود در ترور سید حسن نصرالله در لبنان و یحیی السنوار در غزه واداشته است.

اظهارات کاتس با افزایش حملات نظامی رژیم صهیونیستی علیه یمن هم‌زمان شده است. طی روزهای گذشته، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی اهداف استراتژیک متعددی را در یمن، از جمله فرودگاه بین‌المللی صنعا، بمباران کرده‌اند. همچنین دو حمله هوایی به ایستگاه برق مرکزی «حَزیز» در جنوب صنعا صورت گرفت و بندر رأس عیسی در الحدیده نیز با مشارکت ناوهای آمریکایی هدف قرار گرفت.

در همین حال، جولیان هارنِس، هماهنگ‌کننده کمک‌های انسانی سازمان ملل در یمن، این حملات را که هنگام حضور وی در فرودگاه صنعا رخ داد، به‌شدت محکوم کرد و تأکید نمود که فرودگاه یک تأسیسات غیرنظامی است که توسط سازمان ملل و صلیب سرخ برای ارسال کمک‌های بشردوستانه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

صنعا و استمرار مقاومت

ثبات صنعا و ادامه عملیات این شهر «برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و پاسخ به جنایات علیه مردم غزه»، همان‌طور که عمید یحیی سریع تأکید کرده است، واشنگتن را مجبور ساخته تا آشکارا وارد میدان شود و از نقش پنهان خود به‌عنوان یک حامی نظامی برای اشغالگران فاصله بگیرد.

در یمن، ارتش آمریکا مستقیماً مواضع نظامی و غیرنظامی را هدف حمله قرار داده است. اخیراً در یک حمله هوایی مشترک با بریتانیا، اماکنی چون پارک «۲۱ سپتامبر»، مقر «تیپ یک زرهی» و کارگاه‌های تولید موشک هدف قرار گرفتند که در نتیجه آن ۶ یمنی به شهادت رسیدند و تعدادی نیز مجروح شدند.

صنعا هرگز از حمایت مردم غزه، که بیش از ۱۴ ماه تحت شدیدترین جنایات قرار دارند، دست نکشیده است. به گزارش رادیو ارتش رژیم صهیونیستی، از ابتدای دسامبر تاکنون نیروهای یمنی حدود ۲۰ موشک و پهپاد به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده‌اند که میلیون‌ها شهرک‌نشین را در وحشت فرو برده و آنان را مجبور به فرار شبانه برای یافتن پناهگاه کرده است.

اورژانس رژیم صهیونیستی گزارش داد که حدود ۲۰ نفر به دلیل ازدحام جمعیت در مسیر فرار به مناطق امن مجروح شده‌اند. این حادثه به‌دنبال شلیک یک موشک از یمن رخ داد که پاسخی سریع به «حملات پنج‌شنبه رژیم صهیونیستی» بود.

بسیاری از مردم از میزان توانمندی‌های سیاسی، نظامی و تکنولوژیکی که انصارالله و هم‌پیمانانش در یمن طی سال‌های گذشته توسعه داده‌اند، بی‌اطلاع‌اند. اگر آنان توانایی تطبیق با تغییرات میدانی را نداشتند، نمی‌توانستند رهبری صنعا را در برابر چالش‌های متعدد حفظ کنند.

درگیری‌های مکرر یمنی‌ها با دشمنان داخلی و منطقه‌ای، به‌ویژه در برابر نیروهای آمریکایی در باب‌المندب، تجربه و مهارت‌های نظامی ارزشمندی را برای آنان فراهم کرده است. این تجربیات به انصارالله انگیزه داده است تا توانایی‌های خود در تولید سلاح‌ها و موشک‌ها را ارتقا دهند.

کارشناسان رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که نباید توان نظامی صنعا و نیروهای مسلح یمنی را دست‌کم گرفت. شکست سامانه‌های دفاعی رژیم صهیونیستی در برابر پهپادها و موشک‌های یمن نشان می‌دهد که مقاومت یمن می‌تواند برای مدت‌های طولانی پابرجا بماند.

چالش‌های رژیم صهیونیستی در برابر یمن

۱. الهام‌بخشی یمن به محور مقاومت: ادامه فعالیت‌های مقاومت یمن منبع امیدی برای محور مقاومت است که در این روزها، به‌ویژه پس از ترور سید حسن نصرالله و دیگر رویدادها، در سخت‌ترین دوران خود قرار دارد.

۲. نفوذناپذیری ساختار مقاومت یمن: دستگاه‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی به‌دلیل ساختار ایدئولوژیک مستحکم و شرایط جغرافیایی و جمعیتی یمن، تاکنون نتوانسته‌اند به این کشور نفوذ کنند.

۳. هزینه بالای حملات رژیم صهیونیستی: رژیم صهیونیستی برای ادامه عملیات خود در یمن به حمایت گسترده‌تر از سوی اروپا و آمریکا نیازمند است؛ اما این مسئله در شرایط کنونی بین‌المللی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

آزادگان یمن الگویی از مقاومت پایدار در برابر چالش‌های نظامی، سیاسی و اقتصادی ارائه کرده‌اند. آنان با ایمان استوار و اراده‌ای خلل‌ناپذیر نشان داده‌اند که می‌توان در برابر دشوارترین شرایط ایستادگی کرد. این موضوع، یمن را به منبع امید و الهام برای تمامی نیروهای مقاومت تبدیل کرده است که همچنان بر گزینه‌های مقاومت و پایداری تأکید دارند.