به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سیداسماعیل هاشمی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران گفت: از مجموع ثبت درخواستهای صدور مجوز کسب و کار به صورت الکترونیکی، تاکنون ۴۲ هزار و ۵۳۳ هزار درخواست منجر به صدور مجوز کسب و کار شد و بخشی دیگر از درخواستها یا رد شده، یا متقاضی آن انصراف داده و بخشی دیگر از آن نیز در مرحله صدور مجوز است.
وی افزود: در مقایسه با سایر مشاغل، اصناف بیشترین درخواست صدور مجوز کسب و کار به صورت الکترونیکی با ۲۳ هزار و ۶۲۰ درخواست را به خود اختصاص داده است و بخش مشاغل خانگی با بیش از ۱۳ هزا و ۲۳ درخواست و بخش کشاورزی چهار هزارو ۵۴۸ درخواست در ردههای بعدی قرار دارند.
این مقام مسئول از وجود بانک اطلاعات کسب و کار در مازندران خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر، تمام مجوزها در مازندران از طریق درگاه ملی و به صورت برخط و در کوتاهترین زمان ممکن صادر میشود.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی مازندران گفت: در ۱۲ ماهه منتهی به آذرماه سال ۱۴۰۳ در مازندران، در مجموع بیش از ۸۹ هزار و ۴۷۸ هزار درخواست در درگاه ملی مجوزها ثبت شده که از این تعداد، حدود ۵۵ هزار درخواست منجر به صدور مجوز شده است.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یک هزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.