سعید ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: تفاهمنامه ایجاد نخستین پارک ملی فناوری پویانمایی ایران در اصفهان با معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری فردا _دوشنبه دهم دی_ به امضا خواهد رسید؛ این تفاهمنامه در راستای توسعه حوزه فناوری و حمایت از شرکتهای دانشبنیان در ایستگاه متروی کارگر اصفهان به اجرا درمیآید.
وی با اشاره به اینکه اصفهان در حوزه فناوری و شرکتهای دانشبنیان ظرفبتهای خوبی دارد، افزود: اصفهان بیش از ۱۰ درصد شرکتهای دانشبنیان کشور را در خود جای داده است و یکی از رویکردهای مدیریت شهری در این دوره، تقویت تعاملات و همکاری با این شرکتها است.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان تاکید کرد: از سال گذشته، مذاکراتی با معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری انجام شده و یکی از دستاوردهای این مذاکرات، تمرکز بر حوزه پویانمایی بهعنوان یکی از ظرفیتهای بزرگ فناوری بوده است.
ابراهیمی گفت: بر همین اساس، ایستگاه متروی کارگر بهعنوان محل احداث این پارک فناوری انتخاب شده است و معاونت علمی و فناوری مسئولیت بازسازی، تجهیز و راهاندازی این مرکز را بر عهده خواهد داشت.
وی ادامه داد: این پارک نقش شتابدهنده را برای استقرار شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه پویانمایی ایفا میکند و نیازهای فناوری به این شرکتها اعلام میشود و شهرداری نیز مکان مورد نیاز را تأمین خواهد کرد؛ در صورتی که آثار ارزشمندی تولید شود، شهرداری نیز در خرید این آثار مشارکت خواهد داشت.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان این پروژه را فرصتی ویژه برای اصفهان دانست و خاطرنشان کرد: این پارک میتواند شرکتهای فعال حوزه انیمیشن را بهصورت متمرکز گردهم آورد و زمینههای لازم را برای تولید آثار فاخر و اشتغالزایی فراهم کند.
ابراهیمی با اشاره به همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری در برگزاری نمایشگاه فننما ۱۴۰۴ گفت: سال جاری تجربه خوبی در برگزاری فننمای ۱۴۰۳ داشتیم و امیدواریم این همکاری سال آینده نیز ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به طرح دیگری که در آن، تفاهمنامهای میان کلانشهرهای کشور و معاونت فناوری برای توسعه همکاریهای فناورانه و حمایت از شرکتهای دانشبنیان در حوزه مدیریت شهری به امضا خواهد رسید، افزود: بازار حوزه فناوری کلانشهرها بسیار بزرگ است و نیازهای متعدد فناورانه در بخشهای مختلف و حمایت از دانشبنیانها وجود دارد که میتوان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و شرکتهای دانشبنیان، این نیازها را برطرف کرد.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان ادامه داد: بازار کلانشهرها در حوزه فناوری بزرگ است و مجموعه نیازهای متعددی از جنس فناورانه داریم که معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری میتواند حمایتهای لازم را در این راستا داده باشد.