به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد دهقان روز یکشنبه در مراسم گرامیداشت ۹ دی در مصلای نماز جمعه زنجان به بیان واقعه ۹ دی سال ۸۸ اشاره کرد و افزود: به گفته وزیر اطلاعات وقت معترضان خواستند که انتخابات باطل و دوباره برگزار شود.
وی با بیان اینکه این در حالی بود که ۱۱ میلیون رای فاصله بین منتخب مردم و ادعای فتنهگران وجود داشت، اضافه کرد: فتنه گران مردم را به خیابان ها کشیدند و با اردوکشی خیابانی شعار مبنی بر اینکه انتخابات باطل شده به راه انداختند.
این محقق با بیان اینکه چیزی که نظام و رهبر معظم انقلاب مدیریت کرد فرصت دادن به مردم بود ادامه داد: معترضین به بهانه تقلب اماکن عمومی را آتش کشیدند، طرفداران این کاندیدا ابتدا فکر می کردند مساله، مساله انتخابات است اما کم کم فهمیدند، مساله انتخابات نیست بلکه فراتر از آن است.
دهقان افزود: آنان کم کم درون خو را برملا کردند، در این میان اعتراضات راه قانونی دارد اما همین معترضین دست به اقداماتی دست زدند به طوری که در روز قدس و در آخرین هفته ماه مبارک رمضان به خیابان ها آمدند و شعار نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران را سر دادند.
وی با بیان اینکه کسانی که قدری بصیرت داشتند گفتند نه غزه، نه لبنان جانم فدای ایران نمی شود، اظهار داشت: مردم وقتی متوجه این موضوع شدند کم کم راه خود را از آنان جدا کردند اما همین معترضین در روز عاشورا بی شرمی را به انتها رساندند و خیمه های امام حسین را آتش زدند.
دهقان با بیان اینکه همه مردم و هر فردی که به هر کاندیدایی که رای داده بودند در خیابان حضور داشتند افزود: دشمن هفت ماه تلاش کرده بود که مردم را در مقابل هم قرار دهد اما در راهپیمایی ۹ دی شکست سختی خورد.
وی با اشاره به اهمیت ۹ دی اضافه کرد: این روز به این خاطر اهمیت دارد که فتنه پیچیده آمریکایی- صهیونیستی و غربی که می خواست مردم را در برابر مردم قرار دهد از بین رفت.
این محقق، پژوهشگر و استاد دانشگاه با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب تاکید فرمودند که ۹دی را گرامی بدارید ادامه داد: همه فتنهها و توطئه هایی که در طول ۴۶ سال گذشته در کشورمان رخ داد به اندازه خطر فتنه سال ۸۸ نبود.
دهقان با بیان اینکه دشمنان در ۹ دی می خواستند یکپارچگی مردم را از بین ببرند، افزود: مردم در ۹ دی به منویات رهبر معظم انقلاب پاسخ مثبت دادند و به خیابان ها آمدند و حماسه بزرگی را خلق کردند که در تاریخ کشور ماندگار شد.
وی با بیان اینکه توطئه دشمن تمامی نداشت گفت: بعد از فتنه سال ۸۸، آمریکایی ها و غربی ها برای اجرای برنامه های خود برنامه جدیدتری را طراحی کردند.
دهقان با بیان اینکه گفتند در لیبی می خواهیم دموکراسی ایجاد کنیم، افزود: به بهانه های مختلف، مردم این کشور را تحریک و فضای جامعه را ملتهب و در نهایت حکومت این کشور را سرنگون کردند.
این کارشناس با بیان اینکه این رخداد عبرتی برای همه ملت های کشور است، گفت: سال ۲۰۱۲ میلادی ۱۱ کشور جمع شدند و گفتند ما دوستان سوریه هستیم.
وی با بیان اینکه آنها گفتند در کشور دموکراسی برقرار نیست و باید اصلاح شود گفت: جلسات متعدد برگزار کردند که باید نسبت به تعیین تکلیف سوریه اقدام کنیم، سرویسهای امنیتی غربیها، عربها و ترکیه با همدیگر هماهنگ کردند و با پول برخی از کشورهای منطقه داعش را به راه انداختند.
دهقان خاطرنشان کرد: اگر ایران و فرماندهان شهید مثل شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگران نبودند و بسیج جهان اسلام را تشکیل نمیدادند، جبهه مقاومت را به راه نمی انداختند به طور قطع وضعیت دیگری رخ می داد.