سالار قاسمی مدانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مطالعه و بازخوانی وقایع سال ۱۳۸۸، در ابتدا بیانگر نقدهای جریانات سیاسی به یکدیگر در خصوص نتیجه انتخابات بود که بخشی از آن نقدها درست و بخشی از آن نادرست بود.
وی ادامه داد: در آن زمان بیش از ۶ ماه کشور دچار چالش و ناآرامی بود و بزرگان سیاسی کشور که چالشها و ناهنجاریهای کشور را دیدند، به این نتیجه رسیدند که وجود دیدگاهها و اختلاف نظرات، به نفع مصالح مردم و کشور نیست و این اختلافات به نظام جمهوری اسلامی آسیب میزند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب بیان کرد: در حماسه ۹ دی، تمام اقشار و جریانات سیاسی و دلسوزان کشور پای کار نظام آمدند و این نشان میدهد که هر کجا مردم احساس میکنند که مصلحت نظام در حال آسیب است، مباحث سیاسی و انتظاراتشان کنار میرود و منافع مردم و ملت در نظر گرفته میشود.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور خاطرنشان کرد: پیام ۹ دی چیزی جز وفاق نبود و با توجه به شرایط کنونی کشور، جامعه نیازمند بازخوانی حماسه ۹ دی هستیم، چرا که عبور از چالشهای کشور نیاز به همدلی و وحدت تمامی مردم با سلایق سیاسی مختلف دارد و این یک امر ضروری است.
قاسمی در پایان گفت: ما برای عبور از مشکلات، چالشها و ابر چالشهای پیش روی کشور باید به دنبال وفاق ملی باشیم و همه ارکان نظام و جریانات سیاسی با تمام توان خود باید برای ایران تلاش کنند هرچند که میدانیم برخیها نقدهایی دارند که شاید بخشی از آنها نیز درست باشد اما در شرایط کنونی باید مصلحت مردم، ارجح به تشکیلات سیاسی باشد.
انتهای پیام