شناسهٔ خبر: 70528549 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ارائه‌دهندگان خدمات به سازه‌های غیرمجاز اصفهان تحت تعقیب قرار می‌گیرند

اصفهان–ایرنا –رییس کل دادگستری اصفهان گفت: طبق قانون با مدیران و مسوولان دستگاه‌های خدمات‌رسان که به ساخت‌ و سازها و تغییر کاربری‌های غیرمجاز خدمات زیربنایی ارائه کنند، تحت تعقیب قرار خواهند گرفت و باید پاسخگو باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین اسدالله جعفری روز یکشنبه در نشست شورای حفظ حقوق بیت‌المال در دادگستری اصفهان، بر عزم دستگاه قضایی در اجرای احکام برجا مانده تغییر کاربری‌های غیرمجاز در استان تاکید کرد.

ارائه‌دهندگان خدمات به سازه‌های غیرمجاز اصفهان تحت تعقیب قرار می‌گیرند

وی اظهار داشت: بر این اساس سه هزار و ۷۱ فقره از احکام تغییر کاربری‌ها بدلایل مختلف از جمله مناسبت‌هایی که در سالجاری و سال گذشته وجود داشت در استان هنوز اجرا نشده که لازم است اجرای آنها در دستور کار قرار گیرد.

وی همچنین به هماهنگی‌ با مسوولان استان‌های همجوار برای اجرای قانون حدنگار اشاره کرد و گفت: تا سال گذشته تمام اراضی ملی در اصفهان به استثنای برخی زمین‌هایی که در مرز مشترک بین ما و استان‌های همجوار وجود داشت به ثبت رسید به نحوی که آمار ثبت این اراضی در اصفهان معادل ۹۹،۵ درصد بود.

رییس کل دادگستری اصفهان افزود: امسال دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی ملی دادگستری استان با پیگیری دادگستری‌های استان‌های همجوار و همچنین پیگیری‌های مسوولان استانداری و اداره ثبت بمنظور تعیین مرزبندی دقیق در اراضی مرزی استان، انجام پذیرفته و مقرر شده است که با تبادل اسناد اراضی مورد اختلاف، این مسائل نیز حل و فصل شود.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که مسأله‌ای حل نشده در این‌ باره باقی بماند، موضوع به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ارجاع داده می شود.

رییس شورای حفظ حقوق بیت‌المال دادگستری اصفهان در ادامه از بررسی پرداخت نکردن عوارض ثبت موضوع ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده در این شورا خبر داد.

حجت‌الاسلام جعفری افزود: با پیگیری‌ دبیرخانه شورا در ماه گذشته، اجرای این ماده قانونی در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد در یک زمان مشخص میزان عوارض ثبتی که مشمولان موظف به پرداخت بوده‌ اما نپرداخته اند، محاسبه و از آنان دریافت شود.

وی در ادامه به نبود نظارت‌ لازم در زمینه اعطای انشعابات موقت اشاره کرد و یادآور شد: طبق مقررات با پایان مدت سه سال از اعطای انشعابات موقت، دستگاه‌ متولی باید نسبت به قطع انشعاب و انجام آنچه که قانونگذار مقرر کرده است، اقدام کند.

رییس دستگاه قضایی اصفهان افزود: بدلیل نبود نظارت‌ لازم، تخلفاتی در این حوزه صورت گرفته و پرونده‌هایی نیز در دستگاه قضایی تشکیل شده است و همه مسوولان و متولیان مربوطه باید نسبت به انجام صحیح و کامل قوانین متعهد باشند.

به گزارش ایرنا، استان اصفهان مساحتی معادل ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد آن معادل ۹.۸ میلیون هکتار را عرصه‌ منابع طبیعی و ملی و از این میزان حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل(۴ درصد)، ۶ میلیون هکتار را مرتع(۶۴ درصد) و سه میلیون هکتار را بیابان (۳۲ درصد) دربرگرفته است.