به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی و اطلاعرسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رایزنی فرهنگی کشورمان در نیجریه در آستانه پنجمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، سلسله برنامهها و نشستهای تخصصی در خصوص تبیین افکار و اندیشه آن شهید والامقام در حوزه اسلام، انقلاب و مقاومت و همچنین زنده نگه داشتن یاد و خاطره سردار مقاومت در دلها و معرفی آن به عنوان نماد شجاعت، فداکاری، دلیری و صلح به جامعه بینالملل را برنامهریزی کرده است.
در همین راستا، نخستین نشست با تمرکز بر جایگاه خانواده با عنوان «نقش خانواده در شکلگیری مکتب سلیمانی» را در نیجریه برگزار کرد.
مجید کامرانی، رایزن فرهنگی کشورمان در این نشست، بیان کرد: سردار سلیمانی نه تنها یک فرمانده نظامی، بلکه یک مصلح اجتماعی و دلسوز برای ملتهای مستضعف بود.
وی افزود: آن شهید بزرگوار با استراتژیهای هوشمندانه و حضور بیوقفه در میدانهای سخت، همواره در جبهههای مختلف مبارزه میکرد. سردار سلیمانی بهعنوان یک قهرمان ملی و جهانی، با جانفشانیهای خود، نه تنها ایران بلکه منطقه را از شر تروریسم و تهدیدات جدی نجات داد.
کامرانی تأکید کرد: شهادت او نه پایان راه، بلکه نقطه عطفی در تاریخ مبارزات آزادگان و کسانی بود که برای حق و عدالت میجنگند. امروز بر همه ما وظیفه است افکار و اندیشه ایشان و بسترهای شکلگیری این مکتب را بهعنوان یک الگوی خوب به جهانیان و جامعه بینالملل معرفی کنیم.
در ادامه این نشست، خانمها فاطمه اسماعیل حسن، رئیس جمعیت الزهرا(س) در نیجریه و استاد دانشگاه احمد بلوی زاریا، میمونه حسین از دانشگاه بایروی ایالت کانو، نیلوفر مقدم خمامی از دانشگاه الزهراء تهران، فائزه عبدالهی از مرکز ای ایی دی سی ابوجا، بتول موعظه از دانشگاه علوم پزشکی کادونا، فاطمه یحیی گیلمه از مالاتی ایالت کادونا و همچنین راحما لمو از دانشگاه ایالت گومبه درباره موضوعاتی همچون استقامت و مقاومت طاقتفرسای خانواده شهید قاسم سلیمانی، شهید سلیمانی و مفهوم خانواده تابآور، کودکی و پیشینه خانوادگی قاسم سلیمانی، درسآموزی از تأثیر قاسم سلیمانی بر زندگی فرزندانش، خانواده قاسم سلیمانی الگویی برای همه به ایراد سخنرانی پرداختند.
انتهای پیام