مردی میانسال به اداره آگاهی مراجعه کرد و از فریب خوردن توسط مردی رمال شکایت کرد. او توضیح داد که پس از ناپدید شدن پسرش، به توصیه یکی از دوستانش با رمالی که در صفحه اینستاگرام خود تبلیغ میکرد تماس گرفت. رمال به او وعده داد که گمشدهاش را پیدا میکند و دستوراتی برای انجام اعمال خاص فرستاد. پس از انجام این دستورات، پسرش پیدا نشد و رمال آدرسهایی غلط برای او فرستاد، به طوری که در نهایت ۳۰ میلیون تومان از او گرفت. وقتی شاکی متوجه شد که صفحه رمال بسته شده، تصمیم گرفت شکایت کند.
با بررسیهای بیشتر، پلیس با چندین شکایت مشابه دیگر مواجه شد، از جمله مواردی که مردم برای مشکلات مختلفی همچون سرقت خودرو یا بختگشایی به رمال مراجعه کرده بودند. در نهایت با دستور بازپرس، هویت رمال و همدستش شناسایی و دستگیر شدند.
مرد رمال، که نامش کوروش بود، در بازجوییها توضیح داد که به دلیل ورشکستگی و بدهیهای فراوان، به این کار روی آورده بود. او که قبلاً در زمینههای مختلف تجارت کرده بود، پس از شکستهای متعدد در کسبوکارهایش، تصمیم گرفت از شیوه رمالی برای جبران بدهیهایش استفاده کند. به گفته کوروش، یکی از دلایل آغاز این کار، پیشنهاد یکی از دوستانش بود که به او گفت شاید طلسمی در زندگیاش وجود دارد.
کوروش افزود که برای جذب مشتری، با پرداخت پول دنبالکنندگان خریداری کرده و با گذاشتن نظرات دروغین از سوی مشتریان موفق، اعتماد افراد را جلب میکرد. او و همدستش پولها را از مشتریان دریافت کرده و به حساب دوستش واریز میکردند.
به گزارش روزنامه ایران، این مرد رمال اعتراف کرد که هدفش از این کار پرداخت بدهیها و ترک خلاف بود، اما در نهایت به دام قانون افتاد و اکنون با شاکیان متعدد روبهرو است.
∎