شناسهٔ خبر: 70523068 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

میزان مراجعه مردم به اورژانس بیمارستان‌های مشهد ۲۰ درصد افزایش یافته است

مشهد- ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میزان مراجعه مردم به اورژانس بیمارستان‌های مشهد به ویژه بیمارستان های امام رضا (ع) و قائم(عج) طی۲ هفته اخیر بین ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یافته است که بسیاری از این افراد نیازمند دریافت خدمات بیمارستانی نبودند.

صاحب‌خبر -

دکتر محمد دهقانی‌فیروزآبادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین در این بازه زمانی میزان مراجعه بیماران تنفسی و ویروسی و بیماری‌های آنفلوآنزا و موارد شبه آنفلوآنزا به اورژانس بیمارستان‌های مشهد به دلیل کاهش دمای هوا و آلودگی هوا افزایش یافته است که تمامی این بیماران نیز نیازمند دریافت خدمات بیمارستانی نیستند.

وی با بیان این که فضاهای موجود در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها باید در اختیار افراد نیازمند به دریافت خدمات بیمارستانی قرار بگیرد ادامه داد: بسیاری از افرادی که سالم هستند و بیماری زمینه‌ای هم ندارند مشکلشان با مراجعه به پزشک حل می‌شود و با توجه به حجم زیاد بیماران بستری در بیمارستان‌ها، نیازی نیست که تمامی بیماران برای درمان بیماری‌شان به مراکز درمانی مراجعه کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: گروه دیگری از بیماران نیز هستند که مشکل زمینه‌ای دارند اما این افراد هم در تمامی مواقع نیاز به دریافت خدمات بیمارستانی ندارند و به این گروه‌ها توصیه می‌شود که در زمان سرما و آلودگی هوا در خانه بمانند و در موارد غیرضروری از منزل خارج نشوند تا دچار مشکلات تنفسی و بیماری‌های ویروسی نشوند.

دهقانی تاکید کرد: به مردم توصیه می‌شود که در زمان ابتلا به هرنوع علائم مشکوک به سرماخوردگی و آنفلوآنزا به مطب پزشکان، مراکز بهداشت، درمانگاه‌ها و مراکز سطح ۲ مراجعه و از حضور در بیمارستان‌ها خودداری کنند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و نیشابور و دانشکده‌ پزشکی تربت‌جام است.