به گزارش ایرنا، مصطفی جعفری کرمانی روز یکشنبه در نشست خبری با رسانههای گلستان اظهار کرد: برای شناسایی رشتههای جدید و خروج رشتههای منسوخ و بدون کاربرد از چرخه آموزش، دفتر اختصاصی در دانشگاه ملی مهارت راهاندازی شده و اقدام به معرفی رشتههای جدید و متناسب با بازار کار خواهد کرد.
وی افزود: رویکرد دانشگاه ملی مهارت پیوستن دانشآموختگان این دانشگاه به فضای کسب و کار است که در همین راستا تفاهمنامه با صنایع امضا خواهد شد تا دانشآموختگان دارای مهارت برای اشتغال به صنایع معرفی شوند.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ملی مهارت بیان کرد: براساس تفاهمنامه با صنایع، نیازهای این واحدها شناسایی میشود و دانشگاه ملی مهارت به تربیت نیروی انسانی میپردازد تا ضمن کمک به صنایع، دانشآموختگان این دانشگاه برای جذب بازار کار با مشکل مواجه نشوند.
جعفری کرمانی با بیان اینکه تفاهمنامه با صنایع تاکنون در پنج استان کشور اجرا شده و به زودی در همه استانها اجرا خواهد شد، گفت: براساس آخرین آمار ۶۵ درصد دانشآموختگان دانشگاه ملی مهارت به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.
وی در ادامه به برگزاری جشنواره دروندانشگاهی حرکت دانشگاه ملی مهارت اشاره کرد و توضیح داد: این جشنواره با هدف نشان دادن ظرفیتهای دانشجویی و انجمنهای علمی این دانشگاه هر ساله در کشور برگزار میشود.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ملی مهارت با بیان اینکه دانشگاه ملی مهارت به دلیل گستردگی و ۱۸۲ مرکز و ۲۰۰ هزار دانشجو یکی از بزرگترین دانشگاههای کشور در حوزه آموزشهای مهارتی دولتی است، تصریح کرد: فعالیتهای انجمنهای علمی دانشجویی و برگزاری جشنوارههایی مانند رویش و حرکت به فرهنگسازی مهارتآموزی کمک میکند تا نسل جوان به فرهنگ بازار کار و اشتغالآفرینی نزدیک شوند.
به گزارش ایرنا، ۵۶۷ اثر به دبیرخانه جشنواره دروندانشگاهی حرکت دانشگاه ملی مهارت ارسال شده که ۴۰۰ اثر مربوط به بخش ملی و ۱۶۷ اثر مربوط به بخش ویژه دانشکده مهارت بوده است.
کارآفرینی، محتوای دیجیتال، آموزشی، پژوهشی، بینرشتهای و بخش ویژه، پویش سفیر حرکت و کتاب و اختراع از جمله بخشهای جشنواره ملی حرکت بوده و از ۴۰۰ اثر رسیده در بخش رقابتی و ۱۶۷ اثر رسیده در دانشکده ملی مهارت، در نهایت ۱۳۳ اثر برگزیده از دانشگاه ملی مهارت در سطح وزارت علوم در سامانه بارگذاری شد و در فرایند رقابت با دانشگاههای سراسر کشور قرار گرفت.
پس از رقابت نهایی در بین دانشگاههای سراسر کشور، ۱۳ مقام به دانشگاه ملی مهارت رسید که چهار مقام برگزیده و ۹ مقام شایسته تقدیر از دستاوردهای دانشجویان دانشگاه ملی مهارت در کشور در این دوره از جشنواره بود که دانشجویان دانشگاه ملی مهارت گلستان از انجمن حسابداری جزو گروههای حائز مقام شایسته تقدیر بودند.
شیوهنامه برگزاری جشنواره ملی حرکت ۲۳ مرداد به کل دانشکدهها و آموزشکدهها اطلاعرسانی شد و بازه زمانی جشنواره نیز از اول خرداد ۱۴۰۲ تا ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ بود که انجمنها ۱۳ ماه برای شرکت در این جشنواره و بارگذاری آثار خود مهلت داشتند.
براساس اعلام مسوولان دانشگاه ملی مهارت، چهار مقام برگزیده جشنواره حرکت به بنیاد ملی نخبگان معرفی شده و از تسهیلات این بنیاد استفاده خواهند کرد.
مجموع جوایز دانشگاه ملی مهارت برای برگزیدگان دروندانشگاهی بیش از پنج میلیارد ریال است که این جوایز جدا از جوایز اهدایی وزارت علوم خواهد بود.