شناسهٔ خبر: 70516764 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

جزئیات حمله تروریستی انتحاری در بندرلنگه

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار هرمزگان گفت: حمله به نیروهای فراجا در بندرلنگه یک حمله تروریستی انتحاری بوده است.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، احسان کامرانی در ارتباط زنده تلفنی با بخش خبری ساعت ۲۳ شبکه خلیج فارس گفت: در این حادثه که حدود ساعت  ۱۹ امشب در مقابل محل مقر فراجای شهرستان بندرلنگه رخ داد، فرد تروریست انتحاری به  دو تن از نیروهای فراجای شهرستان بندرلنگه نزدیک می شود و با انفجار جلیقه انفجاری خود، سبب شهادت شهید شهیدی تختی می شود.
 
وی با تسلیت و تبریک گفتن شهادت این نیروی فراجا، افزود؛ در این حمله یکی دیگر از نیروهای فراجا نیز زخمی شده که هم اکنون در حال مداوا در بیمارستان است و وضعیت مساعدی دارد.
 
کامرانی گفت: دشمنان بدانند که با این نوع حملات کور، نمی توانند مردم شهید پرور ایران را دچار رعب و وحشت کنند، زیرا ملت ایران قوی و استوار است.