به گزارش دفاعپرس از اصفهان، سرهنگ «محمد شفیعی» معاون اجتماعی سپاه صاحب الزمان(عج) در دیدار با آیتالله «سید یوسف طباطبایینژاد» امام جمعه اصفهان گزارشی از اقدامات این مجموعه ارائه کرد و اظهار داشت: در زمینه مباحث جمعیت، نرخ جمعیت در استان یک دهم درصد است و میانگین کشوری یک و شش دهم درصد بوده و اصفهان، پایین تر از رشد جمعیت در کشور است، از همین رو سپاه قرارگاه جمعیت را فعال کرد و در مجلس نیز مصوب شد و این قرارگاه هفت کارگروه دارد.
وی عنوان کرد: در بحث ازدواج آسان، به هنگام و پایدار نیز از جمله فعالیت های انجام شده به ویژه در زمینه ازدواج آسان، فعال سازی ۱۵ مرکز مشاوره بود و سعی شد در این زمینه کلینیک مشاوره راه اندازی شود و حتی در زمینه اعتیاد، پیشگیری از طلاق و مشاوره تحصیلی نیز این کلینیک در ۳۲ ناحیه فعال است و بدون مداخله سپاه، مشاورها به مدارس و مراکز جمعیتی رفته و جلسات و سخنرانی دارند و خروجی آن شرکت ۵ هزار نفر در مشاوره های خصوصی بوده است.
سرهنگ شفیعی با بیان این که در حوزه ازدواج، سرشبکه واسطه های خیر و حکمیت پیشگیری از طلاق در هر ناحیه تعیین شده است گفت: این سرشبکه ها آموزش داده شده و تفاهم نامه ای با دفتر تبلیغات اسلامی انجام و ۳۰ جشن ازدواج آسان برگزار شد و هزار زوج در این جشن حضور یافتند.
وی خاطر نشان کرد: در کارگروه تغذیه و بهداشت نیز که یکی دیگر از کارگروه های قرارگاه جمعیت است ۱۰۰ مورد انصراف از سقط جنین ثبت شد و ۸۵ کودک به دنیا آمد و ۸ مرکز نفس نیز راه اندازی شده است و هم چنین ۲۶۸ زوج تحت بیمه درمان ناباروری و ۴۳۰ زوج نیز تحت بیمه تکمیلی ناباروری قرار گرفتهاند.
معاون اجتماعی سپاه صاحب الزمان(عج) افزود: در کارگروه نقش آفرینی بانوان، طرح تهیه سیسمونی برای خانواده های بیبضاعت و حمایت از بانوان نابارور صورت گرفته و در حوزه رصد و مقابله نیز با پزشکان فعال در زمینه سقط جنین برخورد شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از تشکیل قرارگاه عفاف و حجاب خبر داد و گفت: معضلی که اکنون وجود دارد این است که قانون عفاف و حجاب مصوبه مجلس شده و اکنون که زمان اجرای آن است دولت و جلس آن را ابلاغ نمی کنند و با دلایل و توجیه های مختلف آن را به تاخیر انداختهاند.
سرهنگ شفیعی عنوان کرد: پس از ایجاد قرارگاه عفاف و حجاب، روزانه ۲ هزار ۵۰۰ بسیجی تذکر لسانی انجام میدادند و در کنار آن بحث هدایت و ارشاد را داشته و مطالبه گری از دستگاه های اجرایی در این حوزه انجام شد، اما پس از شهادت آیت الله رئیسی و انتخابات، این مسئله در حالت انفعال قرار گرفت و درباره قرارگاه جمعیت نیز همین اتفاق رخ داد.
وی به برخی از اقدامات معاونت اجتماعی سپاه صاحب الزمان(عج) در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی اشاره کرد و افزود: محلههایی را تحت عنوان محله های کرامت که محل ناهنجاریهای اجتماعی هستند شناسایی و برای رفع آسیب در این محله ها، ۱۱ کارگروه تشکیل شد و رصد و پایش معضلات و آسیب های این محله های صورت گرفت و در زمینه بهداشت و سلامت و پیشگیری از اعتیاد و با حضور خیرین کارهای خوبی انجام شد.
سرهنگ شفیعی اضافه کرد: یکی از بزرگ ترین آسیبها در این طرح، موضوع اعتیاد است و برای مقابله با این معضل اردوگاههایی تشکیل شد و معتادان متجاهر جمع آوری، غربالگری و قرنطینه شدند.
وی با اشاره به اجرای برنامه های فرهنگی، ورزشی و جشن های ملی و مذهبی و ایجاد کار و اشتغال برای افراد در این اردوگاه ها گفت: با ۵ هزار خانواده در این اردوگاه ها مواجه بودیم و باید گفت ۸۰ درصد قانون حمایت از خانواده اقناعی و ایجابی است و ۲۰ درصد آن سلبی است و اگر توسط ائمه جمعه و جماعات این مسئله تبیین شود می توان در این حوزه یک قدم به جلو برداشت.
انتهای پیام/
∎