به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، داود مداح رئیس پارک علم وفناوری دانشگاه سمنان گفت: با توجه به پتانسیلهای موجود در استان سمنان، این سفر فرصتی طلایی برای توسعه زیستبوم نوآوری استان فراهم آورده است و حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی میتواند به رشد و توسعه شرکتهای دانشبنیان استان کمک شایانی کرده و زمینه را برای ایجاد اشتغال و افزایش تولید داخلی فراهم آورد.
داود مداح ، معرفی خدمات و تسهیلات صندوق نوآوری به شرکتهای دانشبنیان، ارزیابی طرحهای شرکتهای دانشبنیان و اختصاص تسهیلات حمایتی و ایجاد ارتباط مستقیم بین شرکتهای دانشبنیان و صندوق نوآوری را از جمله اهداف این نشست برشمرد.
در این نشست دکتر سیاوش ملکیفر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، هدف از سفرهای استانی صندوق را افزایش ضریب نفوذ حمایت ها و خدمات صندوق در استان ها برشمرد و انواع خدمات و حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتهای دانشبنیان از جمله تأمین مالی در مراحل مختلف یک طرح فناورانه، سرمایهگذاری و مشارکت، کمکهای بلاعوض و انواع بستههای حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی را تشریح کرد .
وی همچنین به فرآیند دریافت تسهیلات از صندوق های موجود در کشور اشاره و نکاتی درخصوص تسهیلات دریافتی شرکت های دانش بنیان و ضمانت نامه ها بیان کرد .
در پایان نشست، مدیران شرکتهای دانشبنیان و فناور سوالات و ابهامات خود پیرامون خدمات صندوق را بدون واسطه با مدیر ارتباط با مشتریان صندوق نوآوری و شکوفایی مطرح و پاسخ های مناسب و کاربردی دریافت کردند.
پس از پایان این نشست، ۱۳ شرکت دانشبنیان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، در نشست های B۲B، طرح های خود را به کارشناسان و مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق معدنی استان ارائه و درخواست تسهیلات خود را ارائه نمودند.
این نشست با حضور دکتر سیاوش ملکیفر معاون توسعه، مهندس محسن نوتاش مدیر ارتباط با مشتریان، مهرداد خلیلی مدیر تسهیلات و خدمات اهرمی، مهدی خالقی مدیر امور ذینفعان و مجلس صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور علی مرتضی مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی از استانداری سمنان، رئیس پارک علم و فناوری و مدیران شرکتهای دانشبنیان و فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برگزار شد