به گزارش خبرنگار ایرنا عبدالله افرازه شهاوند روز شنبه در مراسم تکریم فرماندار سابق و معارفه سرپرست جدید فرمانداری ویژه شهرستان آبادان اظهار کرد: بر اساس قوانین تاسیس مناطق آزاد مدیریت باید در دست مدیر عامل منطقه آزاد قرار گیرد ولی با توجه به این نکته که قبل از تشکیل منطقه آزاد اروند در آبادان و خرمشهر فرمانداری وجود داشته است مشکل دوگانگی مدیریتی برطرف نشده است.
وی افزود: مطالبه ما از دولت تعیین تکلیف دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند است زیرا برطرف شدن برخی از مشکلات شهر بر اساس رفع این مشکل است.
شهاوند پیگیری لایروبی اروندرود به منظور توسعه تجارت در آبادان و خرمشهر را از دیگری خواستههای سفر هیات دولت برای رونق بخشیدن به این ۲ شهرستان دانست و گفت: وجود بنادر متعدد، فرودگاه، راه ارتباطی و نزدیکی به استان بصره عراق زمینه توسعه همه جانبه منطقه را فراهم کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشار اتفاقات رخدادهای منطقهای و جهانی افزود: این رخدادها باعث افزایش سختیهای اقتصادی در کشور شده است.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان گفت: جریان حق طلبی همواره با سختی مواجه است و باید با نگاه امیدوارانه و تلاش همه جانبه، توطئههای دشمن را خنثی کنیم.
وی افزود: گام بعدی دشمن ایجاد مشکل در کشور است که افزایش تاب آوری مردمی، هویت تاریخی و اعتقادی مهمترین عامل در مقابله با توطئههای جدید دشمن است.
شهاوند با تاکید بر تشریح و بیان عملکرد و دستاوردهای نظام برای امیدوار کردن مردم افزود: مردم با خدمات انجام شده ناآشنا نیستند؛ بنابراین باید دستاوردهای نظام را به خوبی اطلاع رسانی کرد.
امام جمعه آبادان در این نشست رفع محرومیت و مشکلات این شهرستان را خواستار شد و افزود: آبادان دارای ظرفیتهای ویژه و خاص است که باید از آنها استفاده لازم را برد.
حجتالاسلام عبدالحسین غبیشاوی گفت: آبادان تنها شهرستان است که سه نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد و برای رشد و ارتقاء آن نیاز با هماهنگی بیشتر نمایندگان و نماینده دولت در شهرستان است.
مردم از منطقه آزاد اروند ناامید شدند
یکی از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم از عملکرد منطقه آزاد اروند برای بهبود زیرساخت ها و رفع مشکلات، ناامید شدند.
جلیل مختار افزود: طرح جامع فاضلاب آبادان ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای جلوگیری از پس زدگی فاضلاب شهری نیاز به احداث هشت ایستگاه پمپاژ فاضلاب در آبادان هستیم.
وی با اشاره به هدر رفت ۵۰ درصدی آب آشامیدنی شهرستان آبادان اظهار کرد: اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان ضروری است و باید دستگاه های متولی، این موضوع را در دستور کار قرار دهند.
مختار گفت:پیشروی آب شور دریا به رودخانه های اروند و بهمنشیر کشاورزی و نخلستان های آبادان را تهدید میکند و برای رفع این مشکل نیاز به تکمیل سد مخزنی وشبکه زهکشی آبیاری در روستاها هستیم.
دیگر نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی نیروی انسانی را محور توسعه دانست و گفت:متاسفانه عملکرد مدیران در استان خوزستان برنامه محور نیست.
سید محمد مولوی افزود:بجای شخصی نگری باید برنامه محور باشیم و مدیران دستگاههای اجرایی برای توسعه کار و بر اساس برنامه حرکت کنند.
وی تقویت مدیریت شهری، استفاده از شیوخ و بزرگان در برطرف کردن مشکلات و توجه به شورای بهداشت و سلامت، آموزش و اشتغال در شهرستان را خواستار شد.
محمدجواد سعدونزاده دیگر نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نرخ بالای بیکاری در آبادان گفت: از ظرفیت مردم آبادان در طرح های اشتغالزایی استفاده شود.
وی همچنین خواستار ارتقاء خدمات شهری در آبادان شد.
سرپرست فرمانداری شهرستان آبادان گفت: تلاش میکنم که در قالب «مدل توسعه آبادان» همه زیرساختها و زیر بناهایی که در طرح توسعه ۱۴۰۵ این شهرستان تعریف شده است، محقق شود.
خسرو پیرهادی رضایت مندی مردم ، نظم و برنامه محوری را از برنامههای خود در آبادان دانست و افزود: از ایدههای متخصصان و صاحب نظرانی که در استان وجود دارند حمایت میکنیم و قول میدهم موانع موجود در مسیر توسعه شهرستان آبادان برداشت شود.
خسرو پیرهادی مدیرکل حراست استانداری و مدیریتهای متعددی در سطوح مختلف وزارت کشور را در کارنامه کاری خود دارد. پیش از این احسان عباس پور فرماندار ویژه آبادان بود.