علی فلکالدین گفت: چاههای آب به خاطر دخالتهای اجباری انسان در طبیعت و برداشت آب زیرزمینی در راستای تأمین نیازهای آبی با توجه به وضعیت موجود در بهرهبرداری و احیای آنان، در کنترل و مدیریت دارای اهمیت بیشتری هستند.
وی افزود: یک ابزار بسیار موثر برای مدیریت برداشت آب از سفرههای زیرزمینی از چاهها، نصب کنتورهای هوشمند آب بوده که به منظور کنترل مصرف براساس پروانه بهرهبرداری و جلوگیری از اضافه برداشت از منابع آبی بویژه در بخش کشاورزی است.
فلکالدین تصریح کرد: در حال حاضر چهار شرکت تولید کننده کنتور در سطح استان همدان دارای تفاهمنامه فروش تکی کنتور با هزینه بهرهبردار بوده که از قابلیت کنتورهای یاد شده میتوان به برنامهریزی دریافت حقابه از طریق کارت هوشمند، قرائت از راه دور در بسترهای مخابراتی و مدیریت مصرف آب در مزرعه توسط کشاورز اشاره کرد.
فلکالدین تصریح کرد: تعداد چاههای مجاز شهرستان ۱۱۰۰ حلقه بوده که تاکنون ۵۷ درصد این حلقه چاهها به انواع کنتور تجهیز شده و برابر قوانین و مقررات به منظور تسریع در نصب کنتور از ارائه خدمات به چاههای فاقد کنتور خودداری خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای استان همدان، فلکالدین افزود: همشهریان تخلفات حوزه آب را شامل برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه، حفر چاه غیر مجاز، اضافه برداشت از چاههای مجاز، تصرف در حریم و یا بستر رودخانه ... را میتوانند با شماره تلفن ۳۱۵۱ به این شرکت اطلاعرسانی کرده تا در اسرع وقت نسبت به شناسایی و رفع تخلف اقدام شود.
انتهای پیام