شناسهٔ خبر: 70509034 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

نماینده مجلس مطرح کرد؛

هدفگذاری در حوزه هوش مصنوعی؛ نیازمند تأمین زیرساخت‌های مناسب / ایران در حال گذر به سمت هوش مصنوعی و شهرهای هوشمند است

نماینده مجلس مطرح کرد؛ نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس گفت: هدفگذاری در حوزه هوش مصنوعی نیازمند تأمین زیرساخت‌های مناسب سخت‌افزاری، نرم‌افزاری، داده‌ها و نیروی انسانی ماهر است. داده‌های با کیفیت و حجم مناسب، یکی از ارکان اساسی در توسعه کاربردهای هوش مصنوعی هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایلنا، سید محمد جمالیان در مراسم آغاز عملیات اجرایی اتصال 20 هزار پورت فیبرنوری در راستای توسعه، ارتقاء شبکه ارتباطی، دیتای شهروندان و هوشمندسازی کلانشهر اراک در بوستان علم‌الهدی این شهر، افزود: باید به جمع‌آوری، ذخیره‌سازی و پردازش داده‌ها توجه ویژه‌ای شود.

وی به مهمترین ضروریات در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرده و در این خصوص ادامه داد: تیم‌های توسعه و پژوهش در حوزه هوش مصنوعی نیاز به تخصص‌های مختلف از جمله علم داده، یادگیری ماشین، آمار و برنامه‌نویسی دارند. آموزش و پرورش منابع انسانی ماهر در این زمینه بسیار مهم است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس اظهار داشت: ایران در حال گذر به سمت هوش مصنوعی و شهرهای هوشمند است و لازمه این حرکت، تقویت زیرساخت‌های کشور در حوزه اینترنت است. در راستای شهرهای هوشمند باید رتبه‌های بالایی کسب کرده و همواره زیرساخت‌ها را تقویت کرد.

جمالیان به ضرورت افزایش سرعت اتصال‌ به اینترنت در شهر اراک اشاره داشته و تصریح کرد: دسترسی به اینترنت یکی از ملزومات اساسی خانواده‌ها شده و هر چه بتوانیم سرعت و کیفیت را افزایش دهیم، رضایت‌مندی بیشتری از سوی خانواده‌ها را در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه یکی از گلایه‌مندی‌های مردم در خصوص پایین بودن سرعت اینترنت است، بیان داشت: در این راستا باید اقداماتی صورت گیرد تا سرعت اتصال‌ها در حوزه اینترنت افزایش یابد. باید در نظر داشت که افزایش سرعت اینترنت، رضایتمندی مردم را با خود به همراه دارد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس تأکید کرد: بدون تعامل امکان تحقق مطلوب طرح‌ها وجود ندارد و تعامل در بخش‌های مختلف باید افزایش یابد. در بازه زمانی سال‌های گذشته در شهر اراک اتفاقات خوبی در حوزه اینترنت و فیبر نوری رخ داده است.

جمالیان ابراز داشت: طرح جدید مخابرات در کلانشهر اراک در راستای اتصال 20 هزار پورت فیبرنوری، اتفاق خوبی است که جای تقدیر دارد. ارگان‌های مختلف باید به مخابرات برای اجرای پروژه‌ کمک کنند. این پروژه از مناطقی شروع می‌شود که زیرساخت‌های آن نسبت به سایر مناطق مستهلک هستند.

وی به فرایند چگونگی اتصال پورت‌های فیبرنوری در اراک اشاره داشته و اضافه کرد: از میزان 20 هزار پورت فیبرنوری که قرار است در کلانشهر اراک‌ اتصال پیدا کند، 5000 پورت تا پایان سال جاری اتصال پیدا می‌کند و 15 هزار پورت دیگر نیز تا نیمه نخست سال 1404 متصل می‌شود. 

انتهای پیام/