شناسهٔ خبر: 70508725 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

۲۰ هزار پرونده با پادرمیانی اعضای شورای حل اختلاف استان گلستان به سازش ختم شده است

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: نزدیک به ۶۵ هزار پرونده در نیمه نخست امسال وارد شعب شورای حل اختلاف استان شد که نزدیک به ۲۰ هزار پرونده که قابلیت صلح و سازش داشت، با مصالحه طرفین مختومه شده است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

حیدر آسیابی در همایش ستارگان شورای حل اختلاف گفت: کسب رتبه اول مدل تعالی در شورای حل اختلاف کشور با اهتمام تک تک اعضا محقق شده است. میانگین سازش در گلستان ۴۴ درصد است.

رئیس کل دادگستری گلستان ادامه داد: نیمه نخست امسال نزدیک به ۶۵ هزار پرونده وارد شعب شورا شد که نزدیک به ۲۰ هزار پرونده که قابلیت صلح و سازش داشت، با مصالحه طرفین‌مختومه شد.

وی ادامه داد: علاوه بر اعضای شورای حل اختلاف، ۵۷۰ ریش سفید و معتمد هم به عنوان صلحیار برای حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات، مشارکت می‌کنند.

آسیابی با اشاره به تشکیل قانون شورای حل اختلاف و تشکیل دادگاه‌های صلح در کشور گفت: مجموعا ۲۹ شعبه دادگاه صلح در حوزه‌های قضایی استان تشکیل و فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: هدف از تشکیل دادگاه صلح کمرنگ شدن فعالیت شورا نیست بلکه ایجاد فرصت بیشتر به اعضای شورای حل اختلاف برای صلح و سازش است.

رئیس کل دادگستری گلستان با قدردانی از انگیزه و تلاش اعضای شورای حل اختلاف در گلستان گفت: در استان در اختصاص امکانات رفاهی، بین کارکنان دادگستری و اعضای شورا‌های حل اختلاف هیچگونه تفاوتی قائل نیستیم.

۲۰ هزار پرونده با پادرمیانی اعضای شورای حل اختلاف استان گلستان به سازش ختم شده است

اصلاح ذات البین و حل و فصل اختلافات یک ضرورت و اقدام خداپسندانه است

آیت الله سیدکاظم نورمفیدی در همایش ستارگان حل اختلاف در گرگان گفت: یکی از زیربنا‌های شریعت مقدس اسلام تلاش برای نزدیک کردن دل‌ها به یکدیگر است که اعضای شورا‌های حل اختلاف در این کار شریف مشارکت می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان افزود: خیرخواهی، سخن گفتن با نرمی و محبت سه کلید اثرگذار برای ذات البین است و اعضای شورای حل اختلاف برای موفقیت بیشتر در این زمینه باید به این نکات توجه کنند.

وی خطاب به اعضای شورای حل اختلاف گفت: اصلاح ذات البین ارزش الهی دارد و قدر آن را بدانید.

آیت الله نورمفیدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که امروز در مقطع حساسی قرار گرفته ایم و دشمن در صدد این است که دل‌ها را از هم جدا کنند و بین مردم و حاکمیت فاصله بیندازند افزود: اهمیت نزدیک کردن دل‌ها به یکدیگر و گام برداشتن در این مسیر امروز بیشتر است.

وی ادامه داد: دشمنان با جنگ نظامی و اقتصادی نتوانستند به اهداف خود دست یابند و امروز شروع به جنگ فرهنگی کرده‌اند که ذهنیت جامعه را تغییر دهند و هر کس تلاش کند تا این توطئه محقق نشود ثوابش از همه چیز بالاتر است.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان از تلاش‌های رئیس کل دادگستری استان در زمینه تلاش برای سوق دادن پرونده‌ها به سمت صلح و سازش قدردانی کرد.

آخوند کمال غراوی، نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری هم در این همایش گفت: برای توسعه حل اختلاف و اثرگذاری بیشتر، تشکیل هیئت اندیشه ورز با حضور بزرگان و معتمدان اقوام و قومیت‌ها بیشتر اثرگذار است.

 آخوند غراوی افزود: اصلاح بین مومنان وظیفه آحاد مسلمانان است و اعضای شورای حل اختلاف خالصانه در این مسیر تلاش می‌کنند. امیدواریم به زودی در امر تبدیل وضعیت اعضای شورای حل اختلاف نتایج خوبی را شاهد باشیم.

انتهای پیام/