شناسهٔ خبر: 70504251 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

استاندار: توسعه پایدار هرمزگان از گذرگاه وفاق، وحدت،ا نسجام و همدلی می گذرد

استاندار هرمزگان با تأکید بر مشارکت جمعی و حرکت هم گرایانه، وحدت و یکپارچگی استان را سرمایه ای بزرگ برای تحقق و پایداری توسعه دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایلنا از بندرعباس، محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان در دیدار و نشستی که با حضور علما، نخبگان، فعالان سیاسی و اقتصادی اهل سنت هرمزگان،نماینده مردم غرب هرمزگان و رییس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی مدیر مرکز اسلامی استان برگزار شد، اظهار داشت: استان هرمزگان مفتخر است که الگویی موفق از هم دلی، تعامل و وحدت میان شیعه و سنی را در ایران اسلامی به نمایش گذاشته و با حمایت و مشارکت علما، مسئولان و نخبگان توسعه استان را رقم می زنند.

استاندار هرمزگان گفت: یکی از دلایلی که بنده پذیرفتم از کسوت نمایندگی مردم شریف استان خارج شوم و به حوزه کار اجرایی ورود کنم همین هم دلی و وفاق میان ارکان مختلف استان بویژه نماینده ولی فقیه، نمایندگان، علما شیعه و سنی، نخبگان و جریانات سیاسی استان بود.

وی بر تقویت این وفاق شکل گرفته در استان تأکید کرد و افزود: معتقدیم راه توسعه هرمزگان از گذرگاه وحدت و انسجام درون استان می گذرد و لازم است با مشارکت جمعی و حرکت هم گرایانه از فرصت تاریخی ایجاد شده در مسیر توسعه پایدار استان بهره‌برداری کنیم.

آشوری پیشرفت و توسعه هرمزگان را در گرو پای کار آوردن تمام ظرفیت‌ها و کنار گذاشتن دعواهای سیاسی دانست و گفت: با این تعامل، شناخت ظرفیت‌ها و پتانسیل ها و درک مشترک نسبت به چالش های استانی گام های استواری در این راه برداریم.

استاندار هرمزگان تأکید کرد: تلاش ما تجمیع ظرفیت‌های مختلف در کنار هم است، انتظار من از همه شما خیرخواهان پشتیبانی، نظارت، صیانت و مشورت است تا در قالب شورای راهبردی مطالبات عمومی نظام‌مند شده و براساس اولویتی که تعریف می کنید تحقق مطالبات را با مشارکت خود مردم شاهد باشیم.

وی در پایان پیشنهاد داد بمنظور جریان یافتن نگاه نخبگانی در تمام امور و بررسی دقیق تر مطالبات و درخواست‌‌ها، علما و نخبگان اهل سنت سه کارگروه سرمایه انسانی، بانوان و نوجوانان همچنین پیگیری مطالبات را ساماندهی و اولویت‌ها و راه حل‌ها ارائه شود.

گفتنی است در این جلسه احمد جباری نماینده مردم شریف غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، شماری از علمای اهل سنت، نخبگان، فعالان سیاسی، اقتصادی و رسانه ای اهل سنت، دیدگاه‌ها و مطالبات خود از نماینده عالی دولت چهاردهم در استان را بیان داشتند.

انتهای پیام/