شناسهٔ خبر: 70502419 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

انعقاد تفاهم‌نامه ساخت ۶۲ کلاس درس در تربت حیدریه

پس از اعلام کمبود ۲۹۴ کلاس درس در تربت‌حیدریه، خیرین مدرسه‌ساز به میدان آمدند و با انعقاد ۶۲ تفاهم‌نامه ساخت مدرسه توسط خیرین، بخشی از کمبود فضای آموزشی جبران می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «سید امیر حسینی» در حاشیه افتتاح دو آموزشگاه خیرساز تربت‌حیدریه، درجمع خبرنگاران اظهار داشت: در شروع به کار دوره جدید مجمع خیرین مدرسه‌ساز در سال ۱۴۰۰ اولویت نخست، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمامی بود که سهم خیر به پایان رسیده بود و اداره کل نوسازی به دلیل کمبود اعتبارات پروژه‌ها را متوقف کرده بود.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه تصریح کرد: در حال حاضر از مجموع ۱۶ پروژه که در بهمن ۱۴۰۰ نیمه‌تمام مانده بود، ۱۴ پروژه طی سه سال اخیر افتتاح و با افتتاح دو مدرسه پیشگامان علم در خیابان عدالت و یک مدرسه در روستای حصار، پروژه‌های نیمه‌تمام تکمیل شد.

وی گفت: در حوزه مدرسه‌سازی پیش از این خیرین دنبال مناطق محروم و کم‌برخوردار بودند، لذا اکثر خیرین به این سمت رفتند و با توجه به کاهش نزولات آسمانی و خشکسالی‌های اخیر و مهاجرت از روستا، شاهد افزایش جمعیت شهری و کمبود فضای آموزشی بودیم. در عین حال، امسال با مشارکت خیرین ۹۶ کلاس درس انعقاد تفاهم‌نامه ساخت و یا در حال احداث داریم.

حسینی بیان کرد: میانگین فضای آموزشی در تربت‌حیدریه ۳.۸ و میانگین کشوری ۶.۲ است و با این وجود تقریباً ۶۱ درصد مدارس ابتدایی این شهر در قالب ۳۶ مدرسه دو شیفته است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه به انعقاد تفاهم‌نامه‌های انجام‌شده با خیرین اشاره کرد و گفت: آموزشگاه ۱۲ کلاسه با همت خانواده مرحوم شرکت و آموزشگاه ۱۲ کلاسه با همت خانواده محمدزاده، هر دو در محله گلجین، آموزشگاه ۹ کلاسه خانواده ملوکی در خیابان آیت‌الله طالقانی، آموزشگاه ۹ کلاسه با حمایت حوزه صنعت و کارآفرینان شهرستان در پادگان شهید نصر اصفهانی ارتش در قالب طرح «هر خیر صنعتگر و کارآفرین یک کلاس درس»، بخشی از تفاهم‌نامه‌های انعقاد شده با خیرین است.

وی از ساخت آموزشگاه ۹ کلاسه توسط خانواده رضایی در خیابان باهنر ۲۹، هنرستان دخترانه ۹ کلاسه با همت خانم ناصر قرایی نبش باهنر ۲۵، دبستان ۶ کلاسه خانواده نخعی، ورثه مرحومه نصرت کریمی در خیابان منصوریه ۲۷ که سهم خیر به اتمام رسیده و در انتظار ابلاغ اعتبار نوسازی خراسان رضوی است و همچنین آموزشگاه ۶ کلاسه خیر نیک‌اندیش عطار در کوی صدف به‌عنوان بخشی دیگر از همت خیرین در حوزه مدرسه‌سازی یاد کرد.

حسینی به ساخت دو مدرسه ۱۰۰ درصد خیرساز هم اشاره کرد و گفت: آموزشگاه ۶ کلاسه با همت خانواده محمد علیزاده در خیابان شهید رجایی ۱۳ (تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد) و همچنین مدرسه ۳ کلاسه خیر نیک‌اندیش معمر در روستای فرزق کاملاً خیرساز است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه از توسعه و ساخت مدرسه ۳ کلاسه مهندس فرناد در خیابان ۱۵ خرداد در مجاورت مدرسه راه فردا، آموزشگاه ۳ کلاسه به یادبود مادر شهید پاکروان در روستای شیخ ابوالقاسم، آموزشگاه ۳ کلاسه در روستای آغویه توسط خیر نیک‌اندیش محمد ابراهیم بختیاری و آموزشگاه ۳ کلاسه با مشارکت شرکت شیشه ایمنی در خیابان مهر ۱۸، آموزشگاه دو کلاسه فرهنگ امام حسین علیه‌السلام در خیابان رسالت، توسط خانم کفاش و آموزشگاه ۲ کلاسه روستای سنگان آباد توسط مؤسسه قلمچی به‌عنوان بخشی دیگر از انعقاد تفاهم‌نامه ساخت مدارس با خیرین یاد کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر کمبود فضای آموزشی در سایت مسکن مهر گفت: طبق قانون در سایت مسکن مهر، هر شرکت تعاونی که ورود پیدا کرده برای ۲۰۰ واحد مسکونی باید یک فضای آموزشی پیش‌بینی و احداث می‌کرده و متأسفانه بنا به دلایلی این مهم تحقق نیافته است و برای رفع این کمبود، اداره کل نوسازی معتقد است باید مشارکتی ساخته شود و ۵۰ درصد سهم اداره کل مسکن و شهرسازی اجرا تا کد پروژه تعریف و مابقی توسط نوسازی تکمیل شود.

۱۳۶ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل ۶۲ کلاس درس

حسینی با بیان اینکه برای احداث این فضا‌های آموزشی ۱۳۶ میلیارد تومان هزینه خواهد شد، گفت: برای ساخت هر کلاس درس ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان با امکانات و تجهیزات هوشمند در نظر گرفته شده که نیمی از این اعتبارات توسط خیرین تأمین می‌شود.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه گفت: در سه سال گذشته ۱۱ تفاهم‌نامه شامل؛ اهدای زمین، واحد مسکونی، ساخت سالن چندمنظوره و احداث چمن مصنوعی و تجهیز کتابخانه دانش‌آموزی و احداث سرویس بهداشتی توسط مجمع خیرین مدرسه‌ساز منعقد و تحویل شده است.

وی اضافه کرد: در کنار مدرسه‌سازی، مدرسه‌یاری را هم دنبال کردیم و نظر بر این بوده که این دو مکمل هم حرکت کنند که با تشکیل کمیته‌های بهداشت و سلامت، مشاوره و راهنمایی و تجهیز که هر کدام کارگروه‌هایی دارند، سعی کردیم به نظام تعلیم و تربیت نیز کمک شود.

حسینی از برگزاری پویش مشق خیرین، نوروز مهربانی، یلدای مهربانی با همت خیرین یاد کرد و گفت: در مجموع این پویش‌ها مبلغ ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان لوازم‌التحریر، پوشاک و بسته‌های غذایی و آجیل و میوه به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد.

انتهای پیام/