شناسهٔ خبر: 70501119 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مقام پیشین آمریکا مخالفت سنا با گزینه‌های ترامپ برای نهادهای امنیتی را خواستار شد

تهران-ایرنا- «ویلیام وبستر» که ریاست سازمان پلیس فدرال آمریکا و سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را در دولت های پیشین دموکرات و جمهوریخواه برعهده داشته است، از سنا خواست با گزینه های دونالد ترامپ برای تصدی سازمان های کلیدی اطلاعاتی و مجری قوانین در آمریکا مخالفت کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز شنبه ایرنا، تارنمای هیل نوشت: وبستر به عنوان تنها کسی که ریاست اف بی آی و سیا را برعهده داشته است از انتخاب کش پاتل و تولسی گابارد توسط رئیس جمهوری منتخب آمریکا برای سازمان های کلیدی اطلاعاتی آمریکا انتقاد کرد و گفت این دو منصب هر دو به «استقلال کامل از نفوذ سیاسی» نیاز دارند.

وی در نامه ای به سناتورهای آمریکایی گفت که «بشدت نگران» دو گزینه پیشنهادی ترامپ است.

پاتل که در پست های امنیت ملی متعددی در دولت قبلی ترامپ خدمت کرده و یکی از متحدان کلیدی کنونی ترامپ است، برای ریاست سازمان پلیس فدرال آمریکا یا اف بی آی، پیشنهاد شده است هر چند که مدیر کنونی این سازمان کریستوفر رای به طور معمول می تواند تا پایان دوره ۱۰ ساله خود تا سال ۲۰۲۷ خدمت کند.

گابارد عضو دموکرات سابق کنگره از هاوایی نیز به عنوان اداره کننده اطلاعات ملی پیشنهاد شده که هماهنگی با همه ۱۸ سازمان اطلاعاتی را برعهده دارد.

در نامه وبستر از همسویی سیاسی نزدیک پاتل با ترامپ و تاثیر آن در بی طرفی و حفظ یکپارچگی سازمان مذکور ابراز نگرانی شده است.

پاتل از منتقدان صریح تحقیقات پلیس فدرال آمریکا از ترامپ است و وعده داده تعدادی از کارکنان اف بی آی را اخراج خواهد کرد. وی همچنین فهرستی از مقامات دموکرات را در کتابی به همین نام «گانگسترهای دولتی» توصیف کرده است.

گابارد به دلیل سیاست هایش درباره روسیه و دیدار با بشار اسد رئیس جمهوری مخلوع سوریه مورد انتقاد قرار دارد.

وبستر در نامه خود به سناتورها وی را فاقد تجربه در حوزه های اطلاعاتی توصیف کرده است.

وبستر که در دولت های جیمی کارتر و ریگان، هدایت پلیس فدرال آمریکا را برعهده داشته به نگرانی ها درباره تلاش ترامپ برای دخالت در امور این دو نهاد آمریکایی تاکید کرده است.

وی از سناتورهای آمریکایی خواست به «اهمیت اساسی رهبری و تجربه غیرحزبی در ارزیابی های خود توجه کنند» و تاکید کرد اعتماد به سازمان های اطلاعاتی و مجری قوانین موضوعی مهم از نظر شرکای بین المللی آمریکا است.

وی در نامه خود نوشت: بدون چنین اعتمادی آمریکا نمی تواند از اطلاعات حساس حفاظت کند و یا برای مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند.