محمدعلی طالبی صبح امروز هشتم دیماه در نشست مشترک با مدیران شهری کرمان ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع آنها، تاکید کرد که این جلسات باید به روال مستمر تبدیل تا مسائل عمده شهری به سرعت حل و فصل شود.
وی با اشاره به اهمیت تقویت شهرداریها به عنوان نهادهای مسئول در اداره امور شهری، اظهار کرد: یکی از مدافعان طرح مدیریت واحد شهری هستم که میتواند به عنوان الگویی در کرمان اجرا شود. این طرح در بسیاری از کشورهای توسعه یافته به خوبی عمل کرده و ما باید ظرفیتهای موجود را برای اجرای آن در کرمان به کار گیریم.
طالبی همچنین به موضوع هماهنگی میان دستگاههای اجرایی اشاره کرد و گفت: ماهیت بسیاری از مشکلات شهری نیازمند همکاری و تعامل بین دستگاهها است. بدون این همافزایی، نمیتوانیم در موضوعات مختلف شهری مانند بافت فرسوده، سیما و منظر شهری و تقویت میراث فرهنگی کاری از پیش ببریم.
استاندار کرمان به اهمیت تقویت منابع مالی شهرداری نیز اشاره کرد و افزود: در حوزه سرمایهگذاری شهری باید ظرفیتهای بالقوه کرمان را شناسایی و از آنها استفاده کنیم. مولدسازی املاک شهری یکی از راههای موثر در این راستا است و بسیاری از دستگاههای استان کرمان زمینهایی را برای این منظور پیشنهاد کردهاند.
طالبی تاکید کرد که برنامههای هفتگی و دورهای برای بازدید از پروژههای شهری و دیدار با مسئولان شهرداری و شورای شهر به زودی آغاز خواهد شد تا این نشستها به نتیجه مطلوب برسد.
استاندار کرمان، در ادامه سخنان خود پیشنهاد داد که در دو هفته آینده، شهرداری و شورای شهر کرمان با هماهنگی یکدیگر نقشه راهی برای پیگیری مسائل عمده شهری تدوین کنند.
وی همچنین بر لزوم دفاع از تصمیمات شورای شهر در راستای منافع شهروندان تاکید کرد و گفت: استان کرمان باید به طور جدی به توسعه گردشگری و بازسازی بافت فرسوده توجه کند.
طالبی اظهار کرد: ما باید یک نقشه راه مشخص کنیم تا موارد مختلف که در این جلسه مطرح شد، به نتیجه برسد. اگر نیاز باشد، خود من جلساتی با دستگاههای مرتبط برگزار میکنم تا مشکلات سریعتر رفع شود.
استاندار کرمان همچنین بر لزوم پیگیری مشکلات موجود در فعالیتهای شهرداری و شورای شهر به صورت جدی تاکید کرد و گفت: ما قصد داریم به طور جدی وارد عمل شویم و موانعی که در مسیر فعالیت شهرداری و شورا وجود دارد، رفع کنیم. در رابطه با هیئت تطبیق، معتقدم نباید مانعی برای فعالیتهای شورای شهر وجود داشته باشد و در مواردی که نیاز به مصلحتاندیشی است، باید از منافع شهر و شهروندان دفاع کنیم.
وی درباره بازسازی بافت فرسوده و توسعه گردشگری نیز گفت: در بحث تعریض خیابانها و بازسازی بافت فرسوده، آمادهایم تا به دوستان کمک کنیم. همچنین در حوزه گردشگری، اگر شورای گردشگری استان با حمایت شهرداری و شورای شهر فعال شود، شاهد پیشرفت چشمگیری خواهیم بود. این امر میتواند یکی از اولویتهای جدی توسعه استان کرمان باشد.
استاندار کرمان از شهرداری و شورای شهر خواست تا با همکاری بیشتر، برنامههای توسعهای استان را با قوت بیشتری پیگیری کنند و تأکید کرد که تمامی دستگاهها باید در این مسیر همکاری لازم را داشته باشند.
طالبی، در ادامه سخنان خود در نشست با مسئولان شهری، بر ضرورت تسریع در بازسازی نقاط مختلف شهر کرمان، بهویژه میدان بیرمآباد و حاشیه شهر، تأکید کرد و از شهرداری خواست که برنامهریزیهایی برای ایجاد هارمونی در این پروژهها و همچنین ایجاد رویدادهای فرهنگی و اجتماعی در استان ارائه دهد.
وی همچنین به ضرورت فعالسازی ظرفیتهای بالقوه استان کرمان برای جذب سرمایهگذاری اشاره کرد.
استاندار کرمان، در ادامه سخنان خود از لزوم تسریع در بازسازی نقاط مختلف شهر کرمان، به ویژه میدان بیرمآباد، سخن گفت و تأکید کرد: اگر قرار است که بازسازیها و تغییرات در شهر انجام شود، باید سریعتر اقدام کنیم و زمان را از دست ندهیم. مشارکت با موسسهها و نهادهای مختلف در این راستا باید تسریع شود تا نتیجه مطلوب به دست آید.
طالبی با اشاره به پروژه میدان بیرمآباد، از شهرداری خواست که در همکاری با موسسههای مشارکتی و تجاری، بازسازی این میدان را در دستور کار قرار دهند و گفت: شهرداری باید در این پروژه سرمایهگذاری ویژهای داشته باشد و هارمونی این میدان با مجموعههای تجاری اطراف آن حفظ شود.
در ادامه، استاندار کرمان بر لزوم برنامهریزی برای مدیریت بهتر حاشیه شهر و بهویژه پروژههای مربوط به مسکن ملی تأکید کرد و گفت: در زمینه تأمین زمین برای مسکن ملی، پیگیر هستم و امیدوارم که این پروژهها با همکاری وزارت راه و شهرسازی به نتیجه برسند. همچنین باید برنامهای مشخص برای حاشیه شهر و بافت فرسوده تدوین کنیم.
طالبی در زمینه هوشمندسازی و ایجاد فرصتهای جدید برای شهر کرمان نیز اظهار کرد: شهرداری باید در برنامهریزیهای خود، مباحث هوشمندسازی و استفاده از شرکتهای دانشبنیان را در نظر بگیرد. همچنین لازم است که شهرداری و مجموعه فرهنگی آن تقویمی برای برگزاری رویدادهای فرهنگی و اجتماعی در سال ۱۴۰۴ تهیه کنند تا این رویدادها بتوانند موجب نشاط و مشارکت شهروندان شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود کرمان را «سرزمین فرصتهای طلایی» دانست و گفت: کرمان ظرفیتهای بسیار زیادی در زمینه سرمایهگذاری و توسعه دارد. به عنوان مثال پروژه هفت باغ علوی در کرمان ظرفیت بزرگی است که هنوز بهطور کامل از آن استفاده نشده، اینگونه ظرفیتها باید فعال شوند تا بتوانیم از فرصتهای موجود بهرهبرداری کنیم.
استاندار کرمان در پایان تأکید کرد: مسئولان شهری باید برای هر پروژهای در استان برنامهریزی دقیقی داشته باشند و از تمامی ظرفیتها و فرصتهای موجود برای جذب سرمایهگذاری استفاده کنند.
انتهای پیام