وحید آشتیانی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: ایستگاه آتشنشانی جدید در شهرک صنعتی چاپ و نشر، بخشی از برنامههای جامع ما برای ارتقاء سطح ایمنی و خدماترسانی در این شهرک است. این ایستگاه به عنوان یک زیرساخت حیاتی در نظر گرفته شده که با دارا بودن تجهیزات پیشرفته و کادر متخصص، میتواند به سرعت به حوادث پاسخ دهد.
وی همچنین افزود: با راهاندازی این ایستگاه، نه تنها زمان پاسخگویی به حوادث به حداقل خواهد رسید، بلکه میتوان با استفاده از این ظرفیت و ارائه آموزشهای لازم به واحدهای صنعتی، فرهنگ ایمنی را در این شهرک گسترش داد، هدف ما افزایش اعتماد صاحبان صنایع به سیستم ایمنی و کاهش خطرات ناشی از حوادث است، با توجه به افزایش فعالیتهای صنعتی در استان، ایجاد چنین زیرساختهایی برای حفظ و نگهداری سلامت و ایمنی کارگران و کسبوکارها امری ضروری است.
وی گفت: شهرک صنعتی چاپ و نشر قم به عنوان یکی از مراکز پیشرو در صنعت چاپ و بستهبندی در کشور شناخته میشود. این شهرک با هدف تقویت زیرساختهای لازم برای تولید محصولات چاپی و بستهبندی تأسیس شده و اکنون بستر مناسبی برای فعالیتهای صنعتی در این حوزه فراهم کرده است.
آشتیانی بیان کرد: این صنعت علاوه بر ایجاد فرصتهای شغلی در حوزههای مختلف، به افزایش صادرات محصولات چاپی و بستهبندی کمک میکند و نقش مهمی در ارزآوری برای کشور ایفا میکند. در همین رابطه تلاش میکنیم با برگزاری دورههای آموزشی و همکاری با دانشگاهها، سطح مهارتهای فنی کارگران و متخصصان در این حوزه را ارتقا دهیم.
وی تاکید کرد: توجه به مسائل زیستمحیطی از دیگر ویژگیهای فعالیتهای صنعتی در شهرک چاپ و نشر است. در این شهرک به مدیریت پسماند و استفاده از فناوریهای سبز و پایدار اهمیت ویژهای داده میشود، که این موضوع به کاهش آلودگی محیط زیست کمک میکند.
گفتنی است شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهرهبردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.