شناسهٔ خبر: 70496043 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

در نشست صمیمانه مدیران شهری با شماری از بانوان فرهیخته شهر مطرح شد

لزوم توجه به توانمندسازی و مشارکت بانوان در اتاق فکر نخبگانی/ حل چالش‌ها با هوش مصنوعی

در نشست صمیمانه مدیران شهری با شماری از بانوان فرهیخته شهر اصفهان مسائل و دغدغه‌های آن‌ها مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسائل و دغدغه‌های شماری از بانوان فرهیخته شهر در نشست صمیمانه با مدیران شهری بررسی شد.

روح‌الامین، رئیس بیمارستان شهید آیت‌الله بهشتی اظهار کرد: آموزش‌های لازم برای افزایش اعتماد به نفس و توانمندسازی زنان از سنین نوجوانی انجام شود.

وی افزود: آموزش‌های فرهنگی، اجتماعی و ارتباطی با توجه به اینکه نوجوانان تحت تأثیر فضای مجازی هستند، نیاز و ضرورت محسوب می‌شود، این آموزش‌ها موجب می‌شود در آینده مادران و زنان موفق‌تری در جامعه داشته باشیم.

لزوم توجه به توانمندسازی بانوان و مشارکت آن‌ها در تصمیم‌گیری و اتاق فکر نخبگانی

توجه به آموزش و توانمندسازی بانوان و مشارکت آن‌ها در تصمیم‌گیری و اتاق فکر نخبگانی

سعیدیان، معاون فرهنگی دانشگاه اصفهان اظهار کرد: آموزش و توانمندسازی بانوان و مشارکت آن‌ها در تصمیم‌گیری و اتاق فکر نخبگانی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: در میزهای مشاوره که برای تصمیم‌گیری‌ها تشکیل می‌شود، به بخشی از جامعه بسنده نشود و در این راستا از مشارکت همه اقشار بهره‌مند شوید.

حل چالش‌ها با بهره‌مندی از هوش مصنوعی

قهرمان، فعال حوزه هوش مصنوعی اظهار کرد: در این حوزه می‌توانیم چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی را حل کنیم و به نتیجه برسیم.

وی افزود: سعی کردیم تا ابزارها در این علم را بومی‌سازی کنیم.‌

لزوم توجه به توانمندسازی بانوان و مشارکت آن‌ها در تصمیم‌گیری و اتاق فکر نخبگانی

ضرورت توجه به جلسات مشاوره برای زوجین بیش از ازدواج

خدادادپور، وکیل دادگستری اظهار کرد: شاهد فرایندهای پیچیده و دست‌اندازهای بسیار در مسیر زنانی هستیم که می‌خواهند از همسر خود جدا شوند.

وی تصریح کرد: برای رفع مشکلات زوجین باید جلسات مشاوره روان‌شناسی پیش از ازدواج بیشتر از زمانی که آن‌ها می‌خواهند از هم جدا شوند، مورد توجه قرار گیرد.

نیازمند ارائه آموزش‌های فرهنگی در مدارس هستیم

معتمدی، نماینده انجمن معلولان استان اصفهان اظهار کرد: زیرساخت‌های فکری برای بانوان، پیش از آنکه مدیریت خوبی در ساختار شهری داشته باشند، فراهم شود.

وی افزود: آموزش‌های فرهنگی بسیار محدود است و نیازمند این هستیم که این آموزش‌ها در مدارس ارائه شود.

لزوم توجه به توانمندسازی بانوان و مشارکت آن‌ها در تصمیم‌گیری و اتاق فکر نخبگانی

برنامه‌ریزی برای توانمندسازی بانوان به‌صورت منسجم در محلات شهر

رجالی، نماینده مؤسسه شهید آیت‌الله بهشتی اظهار کرد: برای توانمندسازی بانوان به صورت منسجم در محلات شهر برنامه‌ریزی شود.

وی افزود: بسیاری از هزینه‌ها که در حوزه فرهنگ می‌شود، ضد فرهنگ و خانواده هستند، باید حمایت از مراکز فرهنگی به معنای واقعی شکل بگیرد.

فرهنگسراها به دختران ساکن در حاشیه شهر، کمک‌های فکری و فرهنگی ارائه کنند

رحیمی، فعال در حوزه اجتماعی اظهار داشت: دختران در مناطق حاشیه شهر نیازمند کمک‌های فکری و فرهنگی هستند و در این راستا فرهنگسراها با طراحی محتواهای ویژه، می‌توانند راهگشا باشند.

وی تصریح کرد: در نقاط مختلف شهر مراکزی برای فعالیت بانوان در حوزه مشاغل خانگی اختصاص یابد.

لزوم توجه به توانمندسازی بانوان و مشارکت آن‌ها در تصمیم‌گیری و اتاق فکر نخبگانی

نیازمند تبیین و تعریف مدل زیست اجتماعی مادرانه، همسرانه و دخترانه هستیم

فتوره چیان، فعال در حوزه جمعیت با بیان اینکه الگوهای غربی جایگزین الگوی اصیل ایرانی _ اسلامی شده است، اظهار کرد: برای مشارکت زنان در آینده شهر، نیازمند تبیین و تعریف مدل زیست اجتماعی مادرانه، همسرانه و دخترانه هستیم.

وی پیشنهاد داد پلتفرم آنلاین برای پیشنهاد و ارائه ایده‌های خلاقانه ایجاد شود.

مددجویان خیریه‌های فعال در این حوزه از رویدادها و مراسم‌های شهر بهره‌مند شوند

شیرین شریعتی، فعال حوزه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان اظهار کرد: بسیاری از خیریه‌ها در این حوزه هیچ حمایت حاکمیتی چه دولتی یا محلی دریافت نمی‌کنند.

وی افزود: فضای اطلاع‌رسانی و ارتباطی با شهروندان بسیار کم داریم و درخواست می‌کنیم، مددجویان خیریه‌های فعال در این حوزه از رویدادها و مراسم شهر بهره‌مند شوند.

بسیاری از موارد با موضوع «زنان» به صورت کلیشه‌ای بیان می‌شود

فاطمه سهرابی، نماینده جامعه زینب سلام الله علیها با اشاره به نقش تأثیرگذار بانوان اظهار کرد: با اینکه فرصت پیشرفت برای بانوان پس از جمهوری اسلامی ایران بیشتر شده است، اما فرهنگ جامعه برای آنکه بانوان در سطح عالی بدرخشند، جای کار دارد.

وی ادامه داد: خیلی از موارد در موضوع زنان به صورت کلیشه‌ای بیان می‌شود، اما زمانی که زنان در واقع می‌خواهند، حضور اجتماعی و سیاسی داشته باشند و همزمان نقش مادری و همسری خود را ایفا کنند با چالش روبه‌رو هستند.

مدیریت شهر مکان‌هایی را برای توانمندسازی کودکان و نوجوانان اختصاص دهد

ملکی، فعال در حوزه توانمندسازی کودکان و نوجوانان بد و بی سرپرست اظهار کرد: برای توانمندسازی کودکان و نوجوانان نیازمند ایجاد بستر در ابعاد مختلف همچون تأمین تجهیزات و حمایت‌های معنوی و همکاری نهادها هستیم.

وی از مدیریت شهر درخواست کرد تا مکان‌هایی را در اختیار این مجموعه‌های فعال در این حوزه قرار دهد تا به صورت گسترده بتواند فعالیت کنند.

مدیریت شهر بهترین نهادی است که می‌تواند برای کاهش فاصله نسل جوان با جامعه پیشگام شود

رئوفی‌منش، مدیر هنرستان دخترانه هنرهای زیبا اصفهان اظهار کرد: با توجه به اینکه میان نسل جوان و جامعه فاصله به وجود آمده، باید کار زیربنایی برای آنها انجام شود و در این راستا مدیریت شهر بهترین نهادی است که می‌تواند در این موضوع پیشگام شود.

وی افزود: بی‌هویتی و کمبود عزت نفس در جوانان نوجوانان شاهد هستیم و با توجه به اینکه آنها قرار است مادران آینده شوند باید در این موضوع بسیار کار کرد.

مدیریت شهر، دوره‌های «مشاوره سلامت» مرکز بهداشت را در شهر اطلاع رسانی کند

نیارئیس، معاون مرکز بهداشت شماره ۲ شهر اصفهان با اشاره به بی‌توجهی به شاخص‌های سلامت زنان اظهار کرد: زمانی که روح و جسم بانوان سالم نباشد چگونه می‌توانند فرزندان آینده ساز را تربیت کنند.

به گفته وی مرکز بهداشت مشاوره‌هایی را در حوزه سلامت ارائه می‌کند که درخواست می‌کنیم مدیریت شهر برای اطلاع رسان این اقدام و آگاهی بخشی به بانوان شهر برای بهره مندی از این مشاوره‌ها ما را یاری کند.

مدیریت شهر بر روی تابلوهای شهری حکمت‌های نهج البلاغه را به صورت تصویری طراحی کند

خانم بیدرام، نماینده مؤسسه نهج البلاغه با بیان اینکه برای اصلاح فرهنگ موجود از شعار خارج شویم و به صورت عملیاتی کار کنیم اظهار کرد: مدیریت شهر برای ترویج فرهنگ نهج البلاغه ورود کند و در فرهنگسراها کلاس نهج البلاغه برگزار شود.

به گفته وی مدیریت شهر روی تابلوهای شهری حکمت‌های نهج البلاغه را به صورت تصویری طراحی کند تا فرهنگ علوی نشر پیدا کند.

بانوان برای حل ۲ چالش اساسی آلودگی هوا و فرونشست زمین مشارکت کنند

طاهره چنگیز، عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه در ۲۷۶ روز سال، فقط ۶ روز هوای پاک داشته‌ایم اظهار کرد: با این شرایط بهتر است در فضای واقعی قرار بگیریم، با توجه به اینکه شهر ما در حال مرگ است، نیاز به احیا دارد و بعد از آن می‌توان به توسعه فکر کرد.

وی با اشاره به دو چالش آلودگی هوا و فرونشست زمین گفت: مشارکت بانوان برای حل این دو مشکل می‌تواند کمک مهمی باشد.

مدیریت شهر برای تردد و جابه‌جایی معلولان ذهنی، خیریه‌ها را یاری کند

ربانی، فعال در خیریه توانبخشی ویژه معلولان ذهنی اظهار کرد: در روزی که منسوب به معلولان است، در شهر به معلولان ذهنی توجهی نشد که در سال‌های آینده باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی از مدیریت شهر درخواست کرد برای تردد و جابه‌جایی معلولان ذهنی خیریه‌ها را یاری کنند.