به گزارش خبرنگار ایلنا، در ابتدای این مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلامالله مجید و پخش سرود ملی کلیپی درباره نادر طالبزاده (مستندساز) پخش شد و پس از آن مرضیه هاشمی دبیر جشنواره پشت تریبون حاضر شد و با یادی از نادر طالبزاده گفت: نادر طالبزاده در تلاش بود تا فضایی برای هنرمندان مقاومت ایجاد کند و ما وظیفه داریم که این راه را ادامه دهیم. وقتی دنیا به هم ریخته است، باید به دنبال الگویی باشیم و هنرمندان و مخصوصا نسل جوان هنرمند میتوانند الگوهای مناسبی باشند. برای ارائه محصولات فرهنگی به کل جهان با موضوع جبهه مقاومت و دقیقا در میانه این نسل کشی بسیار مهم است که تولیداتی به بهترین شکل داشته باشیم.
وی ادامه داد: نسل کشی تنها نباید یک تیتر خبری باشد و ما هنرمندان وظیفه بسیاری سنگینی به گردن داریم، ۴۶ هزار نفر شهید شدهاند و ما باید این خبر را منتشر کنیم. وسط این نسلکشی تلاش میکنند این خبر را کنترل و سانسور کنند. باید اعتماد به نفس داشته باشیم؛ چیزهای زیادی برای گفتن داریم که حالا وقت بیان آنها است.
وی افزود: جنایات رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و همین دیروز شاهد بودیم که در غزه پنج خبرنگار دیگر، شهید شدهاند.این خبرنگارها میخواستند واقعیت این نسلکشی را منتشر کنند و کار خود را انجام دهند، اما کشته شدند و صدای کسی درنیامد.ما واقعیت این ادای حقوق بشر را در غزه دیدهایم.
در ادامه برگزیدگان بخشهای مختلف معرفی شدند:
بخش فیلمما:
هیئت داوران در بخش فیلم ما ضمن تقدیر از اثر «باباعلی» به کارگردانی امیرحسین ملکزاده و اثر «نوک آویز» به کارگردانی حمید عالی و مسعود معماری، لوح افتخار این بخش را به دلیل «پرداخت هنرمندانه و نوجوانانه به موضوع و ارائه راهکار جمعی با بهرهگیری از ظرفیتهای بومی منطقه به اثر «الف ب نون» به کارگردانی علی استودان اهدا کرد.
برگزیدگان بخش نماهنگ:
از «فرزند خورشید» به کارگردانی وحید امینی تقدیر شد، لوح افتخار به «مردمان روستا» به کارگردانی ابوالفضل گل و «منجی العالم» به کارگردانی وحید امینی رسید و جایزه فانوس نیز به «قبله افلاک» به کارگردانی سامان درویشی اهدا شد.
در ادامه از نرگسسادات مظلومی نویسنده کتاب «تبسم کلارا» تقدیر شد.
در ادامه این برنامه دستکش ننه عصمت به فاطمه خطیب فعال جهادی در عرصه بینالمللی اهدا شد.
فاطمه خطیب پس از دریافت این جایزه گفت: امیدوارم در فردای محشر در کنار کسانی قرار نگیریم که حسین را در روز عاشورا تنها گذاشتند.
جوایز بخش پویانمایی
لوح افتخار در این بخش به پویانمایی «اسطوره» به تهیه کنندگی سید مصطفی حسینی اهدا شد و از پویانمایی «عَلَم» به کارگردانی حسین رمضانیفر و «روحالله» به تهیهکنندگی رضوانه فتحی قدردانی شد.
جایزه ویژه فانوس در بخش پویانمایی به «ساعت جادویی» به کارگردانی مشترک محمدمهدی نخعیراد و ناصر جاهدنیا رسید.
جایزه ویژه «چفیه شهید رسول خالقیپور»
در ادامه جایزه بخش چفیه به غلامرضا صنعتگر اهدا شد و این خواننده به اجرای موسیقی «صبح فردا» پرداخت.
صنعتگر پس از دریافت جایزه عنوان کرد: گاهی زبان آنقدر قاصر است که نمیشود صحبت کرد. امیدوارم بتوانم در این مسیر ادای دین کنم. از همه کسانی که همیشه کنار من بودند و اجازه ندادند ترکشهای فضای مجازی را بخورم تشکر میکنم.
جوایز بخش برنامه تلویزیونی:
هیئت داوران ضمن تقدیر از اثر «برو پی کارت» به تهیه کنندگی وحید ولی لوح افتخار این بخش را به اثر «بوم (استاد لطفی)» به تهیه کنندگی احمدرضا بلیغ و احمدرضا زارعی و جایزه فانوس در این بخش رابه اثر «خونه مونه» به تهیه کنندگی محمد داوود صالحی اهدا کرد.
در بخش «گزارش خبری» هیئت داوران ضمن تقدیر از اثر «به یاد مادر رزمندگان» به کارگردانی نوید سالم زاده، لوح افتخار این بخش را به «زمین خواری (رضا خان)» به کارگردانی مریم محمدی اهدا کرد. جایزه فانوس در این بخش به «صدای زندگی» به کارگردانی کاظم دهقانی اشکذری تعلق گرفت.
در بخش میان برنامه و آیتم نیز هیئت داوران ضمن تقدیر از «ساعت بهشتی» به کارگردانی پوریا فعله گری و اثر «نشان مقاومت» به کارگردانی عرفان رزمی لوح افتخار این بخش را به آثار «الف تا مدرسه شهید بهشتی» به کارگردانی ایمان ایزی، «رویای یحیی» به کارگردانی حسین الهام و «روز اصفهان» به کارگردانی علی عشوری اهدا کرد. جایزه فانوس در این بخش نیز به اثر «رئیسی مرسی» به کارگردانی سعید ساروقی تعلق گرفت.