محمد حسین اسماعیل زاده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بدنبال تماسی مبنی بر گازگرفتگی ۲ نفر به دلیل روشن بودن زغال در داخل چادر مسافرتی ۲ گروه عملیاتی به محل حادثه اعزام شدند.
وی ادامه داد: با توجه به تشخیص نبودن علایم حیاتی هر دو بیمار به محض حضور کارشناسان اورژانس، علمیات احیای پیشرفته در صحنه انجام گرفت که با برگشت علایم حیاتی یکی از بیماران همراه شد و این فرد به مرکز درمانی انتقال یافت.
مسوول اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: مصدوم دوم که مردی ۴۰ ساله بود با وجود انجام اقدامات احیا پیشرفته توسط گروههای پزشکی جان خود را از دست داد.
اسماعیل زاده با بیان این نکته علایم مسمومیت های منجر به فوت ناشی از گاز مونوکسید کربن بصورت آرام ظاهر می شود، گفت: این پدیدار شدن آرام علایم امکان هر گونه واکنش و اقدام را از فرد گرفته و بیمار را به تدریج به کام مرگ می کشاند.
وی افزود: استفاده از زغال و یا گاز های پیک نیکی در داخل خودرو، چادر های مسافرتی و مکان هایی از قبیل حمام و اتاق های کوچک و بدون دریچه تبادل هوا بسیار خطرناک بوده و می تواند منجر به مسمومیت و مرگ افراد شود.
شهرستانهای گناباد و بجستان با ۱۷ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.
مرکز شهرستان بجستان در ۲۷۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.