به گزارش ایرنا، آیت الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه های این هفته نماز جمعه کرج ضمن تاکید بر اهمیت بصیرت در جامعه اسلامی افزود: ماه دی، ماه بصیرت است و امسال در این ماه علاوه بر رویدادهای مهم کشور نظیر سالگشت شهادت مالک اشتر انقلاب اسلامی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و حماسه ۹ دی، تقارن ولادت حضرت امام محمد باقر(ع) را نیز در این ماه داریم.
امام جمعه کرج گفت: ملت ایران با پیروی از حضرت امام باقر(ع) در سیره جهاد تبیین تلاش میکند تا انقلاب اسلامی زنده بماند و همین امر باعث عصبانیت قدرتهای استکباری شده است.
وی با اشاره به فتنه سال ۸۸ تصریح کرد: در فتنه ۸۸ حب دنیا و قدرت طلبی از یک طرف و نشناختن مردم و باورهای دینی از طرف دیگر باعث شد تا شکست خوردگان انتخابات زمینه بروز اغتشاشات و ناآرامیهایی را در کشور فراهم کنند که به لطف خدا این توطئه خنثی شد و حضور مردم در حماسه ۹ دی پایانی بر این امور بود. آنهایی که برای اغتشاش به خیابانها آمدند غافل از طراحان اصلی ماجرا بودند و به نفع دشمن حرکت میکردند و دشمن نیز سعی داشت تا از نظام امتیازگیری کند.
نهم دی یوم الله شد
آیت الله حسینی همدانی بیان کرد: نهم دی به عنوان یومالله باعث بالا بردن آبروی نظام شد و کسانی در تلاش هستند تا این حماسه از یاد و خاطره مردم پاک شود که بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب باید این حماسه همه ساله زنده نگه داشته شود؛ رهبر انقلاب تاکید کردند که باید از همه وقایع نظام تحلیل و بصیرت داشته باشیم. از وقایع دهه ۶۰ گرفته تا واگراییهای دهه ۷۰ و حوادث دهه ۸۰ و ۹۰ . داشتن تحلیل نیز به این معناست که بدانیم چه اتفاقی روی داده و چه کسانی پشت این ماجراها بودهاند.
خطیب جمعه کرج افزود: عدهای سعی دارند نهم دی ماه را تقابل مردم با مردم بدانند که این تفکری نادرستی است؛ روز نهم دی تقابل مردم بابصیرت با مخالفان جبهه حق و اسلام میباشد.
وی نهم دی ماه را فرقان انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: این روز میزان جداسازی دوست از دشمن بود و معیاری برای تشخیص دوستداران خالص انقلاب از ریاکاران و دشمنان نظام بود تا آنها نیز معنای "ما ملت امام حسین هستیم" را بدانند. در نهم دی وعده الهی محقق شد و مردم در این روز وحدت و عملگرایی و بصیرت افزایی خود را به نمایش گذاشتند.
خطیب جمعه کرج با اشاره به بیانات بنیانگذار انقلاب اسلامی افزود: همانگونه که بنیانگذار انقلاب اسلامی فرمودند انقلاب ما محدود به ایران نیست و مقدمهای برای انقلاب جهانی حضرت ولیعصر(عج) خواهد بود و امسال هم باشکوهتر از سالهای قبل در گرامیداشت یوم الله ۹ دی شرکت خواهیم کرد.
آیت الله حسینی همدانی خاطرنشان کرد: تعالیم دینی به ما آموختهاند که دشمنان در مقابله با جبهه حق و حقیقت از ۲ ابزار سخت و نرم استفاده میکنند . مصداق ابزار سخت سلاح و تجهیزات نظامی است و مصداق سلاح نرم زبان، رسانه و تبلیغ است؛ ما نیز باید در این ۲ جبهه مقتدر و قوی باشیم تا در مقابله با توطئههای دشمنان موفق عمل کنیم.
خطیب جمعه کرج با اشاره به اهمیت نظارت بر فضای مجازی افزود: رها کردن و عدم کنترل فضای مجازی باعث خسارت میشود و مسوولان باید نسبت به این امر دقت نظر لازم و کافی را داشته باشند.
آیت الله حسینی همدانی با اشاره به یاران امیرالمومنین (ع) در صدر اسلام گفت: جناب عمار و جناب مالک اشتر در زمان حضرت امیر(ع) در ۲ عرصه نرم و سخت با دشمنان پیکار می کردند. افشاگریها و تبیین جناب عمار و رشادتهای مالک اشتر مصداق بارز اینگونه جهاد در زمان صدر اسلام بوده است.
خطیب جمعه کرج یاد و خاطره سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و آیتالله مصباح را نیز گرامیداشت و افزود: در عصر کنونی تلاشهای این ۲ مجاهد که در آستانه سالگشت فقدان ایشان نیز هستیم نمونه ای از فعالیت در جبهه نرم و سخت بود. آنچه سردار سلیمانی را محبوب کرد شیوه نظامی وی نبود بلکه روش و سبک زندگی او بود که هم بصیر بود و هم یاور امام زمان خود بود.
شهید سلیمانی با بکارگیری ابتکار عمل توانست آمریکا را عصبانی کند و در منطقه غرب آسیا با قدرت هوشمند قواعد بازی در منطقه را به دست بگیرد و سرانجام به دست خبیثترین رژیم و پلیدترین فرد به شهادت رسید و ترامپ بداند با شهادت سردار سلیمانی سایه انتقام ایران تا پایان عمر بر سر او سنگینی خواهد کرد.
وی فت: مسوولان نظام اقدامات خود را در چاچوب قانون و منطبق با تذکرات امام جامعه مقام معظم رهبری منطبق سازند که این امر برای رشد و اعتلای جامعه لازم و ضروری است.
خطیب جمعه کرج با اشاره به نزدیکی ماه رجب خاطرنشان کرد: ماه رجب بهار بندگی است و باید از خدا بخواهیم که توفیقات ما را در امر بندگی در این ماه زیاده بفرماید.
وی با اشاره به فرمایشات شهید صدر گفت: این شهید والامقام سه نقش را برای ائمه اطهار(ع) بیان کرده است؛ نقش اول مصونسازی اسلام در برابر آسیبهاست که دوران ولایت و امامت حضرت امیرالمومنین علی(ع) تا حضرت امام سجاد(ع) عمده فعالیت امامان بر این محور متمرکز بوده است. نقش دوم ائمه از نظر شهید صدر ایجاد یک چارچوب تفصیلی برای جنبههای اعتقادی شیعیان بوده است که از احکام الهی پاسداری کنند و بتوانند کل جامعه اسلامی را هدایت کنند و به نوعی می توان فعالیتهای حضرت امام باقر(ع) تا حضرت امام رضا(ع) را در این قالب تشریح کرد.
حسینی همدانی بیان کرد: شهید صدر سومین نقش امامان را آماده سازی جامعه برای دستگیری زمام امور با امامت و ولایت ائمه هدی دانست و ولیعهدی حضرت امام رضا(ع) را سر منشاء این حرکت دانسته است.
حضرت امام باقر(ع) امام جهاد تبیین است
نماینده ولی فقیه در استان البرز افزود: حضرت امام باقر(ع) امام جهاد تبیین است. آن حضرت با ایراد خطبههایی سابقه امامت و ولایت خاندان خود را بعد از واقعه عاشورا تبیین میکردند تا اسلام ناب را به دست شیعیان برسانند و با این کار آنان را که شیوه و طریقت ائمه هدای را نمیپذیرفتند به چالش میکشیدند.
وی ادامه داد: در بهمن ماه قدرت بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) و جبهه انقلاب به کمک مردم ظهور و بروز پیدا کرد و در ادامه این مسیر در دی ماه با توانمندی امام مسلمین رهبر معظم انقلاب و بصیرت مردم حفظ و ثبات این انقلاب تضمین شد.