به گزارش دفاعپرس از خراسان شمالی،حجت الاسلام والمسلمین «رضا نوری» نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی امروز (پنجشنبه) در آیین دیدار اقشار مختلف مردم با رئیس جمهور، با اشاره به وجود اقوام مختلف و ارتباط خوب بین مردم در این استان، اظهار داشت: وفاق به معنی واقعی کلمه در خراسان شمالی وجود دارد، چیزی که دشمن گاهی به عنوان تهدید علیه برخی کشورها استفاده میکند این در استان ما یک فرصت است.
وی با بیان اینکه وجود مشکلات متعدد در خراسان شمالی نیازمند توجه ویژه دولت در بحث تخصیص اعتبارات است، افزود: توفیق پیدا کردیم دو رویداد مهم برگزاری اجلاسیه نماز و سفر استانی رئیس جمهور محترم به خراسان شمالی را میزبانی کنیم. امیدواریم این سفر و بازدیدهایی که انجام میشود مصوباتی خوبی برای مردم استان داشته باشد و پروژههایی که کلنگ زنی میشود مایه خیر و برکت و رشد و پیشرفت برای استان باشد.
حجت الاسلام نوری با اشاره به اینکه استان در شاخصهای توسعهای در ردههای پایین است، اما در عین حال این استان معمولا در ردههای یک تا سه در مشارکت در انتخابات بوده است، تصریح کرد: تقدیم سه هزار شهید به انقلاب اسلامی و وجود هفت هزار ایثارگر در استان نشان از روحیه ایثارگری مردم استان است و این مردم شایسته بهترین خدمت هستند.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به برخی از مشکلات استان از جمله آب، راه، پرداخت وامهای مسکن و وامهای ازدواج، اضافه کرد: نگاه مردم به رئیس جمهور و هیأت دولت است و ما خواستار عنایت ویژه در بحث تخصیص اعتبارات برای حل مشکلات بانکها در ناتوانی در پرداخت وام بانکی و تکمیل جاده جنگل گلستان هستیم.
وی با اشاره به اینکه عمده فعالیتهای استان کشاورزی و دامداری است و یکی از خواستههای مردم توجه ویژه دولت به حوزه صنایع تبدیلی است، ادامه داد: خراسان شمالی جز استانهایی است که اجاره مسکن از بقیه استانها بالاتر است و صنایع ما نیز به واقع ناترازی انرژی با مشکلاتی مواجه هستند.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات دانشجویان پرداخت و گفت: دانشجویان ما از جمله دانشگاه کوثر که تک جنسیتی است مشکل خوابگاهی دارند، درخواست افزایش ظرفیت خوابگاهی برای کاهش مشکلات دانشجویان از درخواستهای مردم این استان است. یکی از مشکلات مهم کمبود زیرساختهای ارتباطی و پروازی در خراسان شمالی است که خواستار دو بانده شدن مسیر جنگل گلستان و تخصیص اعتبارات برای کاهش تصادفات هستیم.
انتهای پیام/
∎