به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی با بیان اینکه تا قبل از پایان بهمن ماه کتابچه فرصتهای سرمایه گذاری در استان تدوین میشود گفت: ۱۲۰ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده و موارد اولویت دار مشخص و به زبان لاتین، فارسی و عربی در سایت بارگذاری تا زمینه جذب سرمایه گذار بیشتری در استان فراهم شود.
آقای رحمانی با تاکید بر شناسایی دستورالعملها و قوانین مخل تولید و اشتغال و رفع این موانع افزود: برخی از دستگاههای اجرایی در این خصوص نسبت به شناسایی و تدبیر برای رفع این دستورالعملها اقدام کردند که ضرورت دارد سایر دستگاهها نیز در این رابطه اقدام کنند.
وی از اختصاص ۲ هزار میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی برای رونق تولید و سرمایه گذاری در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و افزود: در این زمینه نیز باید طرحهای مربوط به کارآفرینی بانوان دیده شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از ورود بخش کشاورزی و صنعت با هدف رشد شاخصهای اقتصادی و ایجاد فرصت سرمایه گذاری در صنایع پایین دست نفت و گاز خبر داد و اضافه کرد: باید تلاش کنیم تا نرخ فعالیتهای اقتصادی استان را به میانگین کشوری برسانیم.
رحمانی با اشاره به راه اندازی مرکز خدمات سرمایه گذاری گفت: جایگاه استان در شاخصهای اقتصادی برای ایجاد تحولات نیازمند توجه بیشتری دارد.
وی بر ایجاد زیرساختها در شهرکهای صنعتی استان تاکید کرد و گفت: ردیف کمکهای فنی و اعتباری برای زیرساختهای بخش صنعت در شهرکهای صنعتی قرار داده شود.
رحمانی بابیان اینکه نهضت گلخانه در دستور کار جهاد کشاورزی باشد و بانکها پرداخت تسهیلات به واحدهای مستقر در شهرکهای گلخانهای را اولویت قرار دهند ادامه داد: مصوبات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی برای همه دستگاهها لازم الاجراست و دستگاهی که در این زمینه تعلل کند، به عنوان ترک فعل به سیستم قضایی معرفی میشود.
وی از برداشت غیر اصولی واحدهای تولید شن و ماسه هشدار داد و گفت: هیچ کسی حق برداشت از بستر رودخانه را ندارد و کسانی که این کار را انجام دهند به دستگاه قضایی معرفی میشوند.
استاندار همچنین با بیان اینکه زنان کارآفرین برای گسترش کسب و کار، تولید و اشتغال در استان به صورت ویژه حمایت میشوند افزود: بانوان استان نقش کمتری در شاخصهای اقتصادی دارند و دولت چهاردهم برنامه دارد که مسئولیتهای بیشتری را به زنان محول کند.
رحمانی کمبود سرمایه را یکی از چالشهای پیش روی اشتغال و کارآفرینی در استان و دانست و بیان کرد: در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی و خرد و سایر حوزهها، بانوان کارآفرین در اولویت هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد دسترسی نداشتن بانوان به بازار برای عرضه و فروش محصولات تولید شده خود را دیگر چالش در زمینه اشتغال زنان بیان کرد و افزود: ضروری است دستگاههای متولی و حوزه اقتصادی استان شرایط دسترسی بانوان تولید کننده به بازارهای هدف را فراهم کنند.
در این جلسه بانوان کارآفرین استان مشکلات و موانع پیش رو را مطرح و استاندار نیز به صورت تلفنی با مدیرعامل بانک صنعت و معدن مطالبات بانوان را انتقال و خواستار رفع آنها شد.