شناسهٔ خبر: 70479078 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نماینده اهواز در مجلس عنوان کرد

کمک ۸۰ هزار میلیارد تومانی دولت در بخش بهداشت و درمان

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به منظور تامین منابع بخش بهداشت و درمان، وزارت نفت مکلف شده است یک درصد از فروش عوارض نفت و گاز معادل ۱۲ هزار میلیارد تومان را به این حوزه اختصاص دهد، گفت: برای اولین بار دولت مکلف شده است به میزان ۸۰ هزار میلیارد تومان از طریق فروش سهام شرکت‌های دولتی به زیرساخت‌های بهداشت و درمان کمک کند.

صاحب‌خبر -

مجتبی یوسفی در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که امروز (۶ دی ماه) در تالار شهدای دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از تلاش‌های دکتر سرمست در زمان تصدی ریاست دانشگاه اظهار کرد: با تصویب بخش اول بودجه سال ۱۴۰۴، سال آینده چند اتفاق خوب در بخش درمان، حوزه اعتبارات و توجه به نیروی انسانی رخ خواهد داد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: برای اولین بار دولت مکلف شده است به میزان ۸۰ هزار میلیارد تومان از طریق فروش سهام شرکت‌های دولتی به زیرساخت‌های بهداشت و درمان کمک کند. برای اختصاص این اعتبار نگفتیم شرکت‌ها به وزرات بهداشت واگذار شوند و تنها گفتیم منابع را تامین کنند زیرا کار وزارت بهداشت، بنگاه‌داری نیست.

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: دغدغه رزیدنت‌ها این بود که از حداقل دستمزد برخوردار نبودند اما از سال آینده رزیدنتی شغل محسوب می‌شود و وزارت بهداشت باید آن‌ها را بیمه کند و حداقل حقوق را به آن‌ها پرداخت کند.

یوسفی عنوان کرد: همچنین به منظور تامین منابع بخش بهداشت و درمان، وزارت نفت مکلف شده است یک درصد از فروش عوارض نفت و گاز معادل ۱۲ هزار میلیارد تومان را به این حوزه اختصاص دهد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش‌های کارکنان حوزه سلامت در چهار سال گذشته و گرامیداشت یاد شهدای این دوران گفت: برخی‌ها ممکن است چهره ناصحیحی از کادر درمان منعکس کنند و بگویند آن‌ها دنبال درآمد هستند اما این افراد در روز سخت، کنار مردم بودند.

یوسفی ادامه داد: یکی از دغدغه‌ها تامین دارو و تجهیزات بود که دولت را مکلف کردیم شش ماه ذخیره دارویی را در اختیار معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت قرار دهد.

وی بیان کرد: در چند سال گذشته شرایط خاصی داشتیم و با تلاش‌های انجام شده، در سه سال گذشته بیش از ۱۷ هزار تخت بیمارستانی به بخش درمان کشور افزوده شد که کار بی‌سابقه‌ای بود. افزوده شدن ۲ هزار میلیارد تومان تجهیزات به بیمارستان‌ها نیز ناشی از تلاش‌ها است.

وی با اشاره به خرید دستگاه شتاب‌دهنده برای بخش درمان بیماران سرطانی در خوزستان گفت: پیش از خرید این دستگاه، بیماران سرطانی که اغلب از قشر مستضعف بودند، یک و نیم تا دو ماه در نوبت بودند و گاهی وقتی نوبت آن‌ها می‌رسید، جانشان را از دست داده بودند.

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون فصل‌الخطاب است، گفت: در سه چهار سال گذشته در زمینه یک درصد ارزش افزوده برای احقاق حق بهداشت و درمان، حساب مشترکی در نظر گرفته شد که این کار با سختی انجام شد. سال گذشته حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع از این طریق تزریق شد اما از ۲ هزار میلیارد تومان سهم خوزستان تنها ۷۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافت.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون از محل یک درصد ارزش افزوده، ۲۵ هزار میلیارد تومان اختصاص داده شده و سهم خوزستان بیش از ۳ هزار میلیارد تومان بوده است اما تنها ۴۰۰ میلیارد تومان از آن به این استان اختصاص داده شده است.  

یوسفی با بیان اینکه خوزستان سانتر درمان در جنوب غرب کشور در برخی بخش‌های درمانی است، تصریح کرد: نمی‌شود وضع استانی که در سهم وصول مالیات و ارزش افزوده بین رتبه سه و چهار است در توزیع منابع، این گونه باشد. فعلا برادرانه می‌گوییم سهم خوزستان ۲۰ یا ۳۰ درصد منابع مالی نیست و حق استان باید کامل داده شود.

انتهای پیام