اصغر اسماعیلی امروز (پنجشنبه ۶ دی ماه) در جلسه ستاد بحران استان زنجان با اشاره به اهمیت جادهها، اظهار کرد: در بحث حمل و نقل ۹۰ درصد جابهجایی بار و مسافر از طریق حمل و نقل جادهای صورت میگیرد. از این جهت نگهداری از راهها جزو مباحث مهم است.
او با اشاره به اینکه در سطح استان حدود ۶۰۰۰ کیلومتر محور مواصلاتی وجود دارد، بیان کرد: از این مقدار ۲۰۰ کیلومتر آزادراه و ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه و ... است که براساس نوع راه و اولویتها، نگهداری را در فصل زمستان انجام میدهیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان در مورد نگهداری تابستانی راهها، گفت: در نگهداری تابستانی ۳۸۴ کیلومتر از راهها روکش شدهاند که هزینه آن بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد بوده است.
وی با اشاره به وجود ۱۴ گردنه در استان، بیان کرد: با توجه به لزوم نگهداری از این گردنهها تعداد ۲۰۳ ماشینآلات راهداری برای نگهداری از این گردنهها وجود دارد.
در ادامه مدیرکل هواشناسی استان زنجان با اشاره به اینکه بارش کشور در سال زراعی جاری از اول مهر ۱۴۰۳ تا پایان سوم دی ماه ۱۴۰۳، نسبت به سال گذشته ۴ درصد و نسبت به بلندمدت ۴۴ درصد کاهش داشته است، بیان کرد: این مقدار برابر با ۳۴.۲ میلی متر است.
محمدرضا رحماننیا ادامه داد: میزان بارش استان زنجان در سال زراعی جاری برابر با ۷۵.۲ میلی متر است که نسبت به سال گذشته ۱۰۷ درصد افزایش و نسبت به مقدار بلندمدت ۹ درصد کاهش یافته است.
مدیرکل هواشناسی استان زنجان با اشاره به اینکه همه استانها افزایش دما را تجربه کردهاند، بیان کرد: استان زنجان و بخش هایی از شمال و جنوب استان تا یک درجه افزایش دما داشتهاند.
وی افزود: بیشترین میانگین دما برای طارم و کمترین برای سلطانیه بوده است.
رحماننیا با اشاره به اینکه در این مدت بیشترین بارش در شهرستان خدابنده با ۱۰۸ میلی متر و کمترین بارش در شهرستان زنجان به میزان ۵۰ میلیمتر بوده است، بیان کرد: استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان در این ایستگاهها به صورت شبانهروزی و در برخی دیگر از ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، حضور دارند.
انتهای پیام