علی بهرامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اهواز، با اشاره به اهداف جشنواره ملی نقالهخوانی و شاهنامه بیان کرد: توجه به فرهنگ غنی و هویت ملی ایران زمین، نکوداشت زبان و ادبیات فارسی، گرامیداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و اثر گرانسنگ شاهنامه و تجلیل از پدیدآورندگان آثار فاخر هنری، ادبی با موضوع شاهنامه از مهمترین اهداف این جشنواره است.
بهرامی بخشهای این جشنواره را متشکل از شاهنامه خوانی (آواز)، نقالی، شعر و مقاله برشمرد.
وی ادامه داد: فیلم ارسالی شرکتکنندگان در بخشهای شاهنامهخوانی و نقالی باید با کیفیت بالا و در فضای مناسب تولید و ضبط شود و زمان فیلمهای ارسالی در بخشهای نقالی و شاهنامهخوانی حداکثر ۳ دقیقه است.
وی ردههای سنی شرکتکننده در این جشنواره را از ۶ تا ۱۲ سال، ۱۳ تا ۱۸ سال و ۱۸ سال به بالا به ذکر کرد و گفت: مقالههای پژوهشی با موضوع شاهنامه فردوسی ضمن رعایت اصول مقالهنویسی حداکثر در ۲۰ صفحه تنظیم و در صورت انتخاب خلاصه آن در یک صفحه ارائه شود و همچنین در قالب شعر آزاد، حداکثر سه اثر با موضوع آثار فردوسی، شاهنامه، وطن و حماسه ارسال شود.
بهرامی افزود: حضور برگزیدگان در جشنواره الزامی است و در صورت نبود حضور منتخب، دبیرخانه فرد دیگری را با هماهنگی داوران جایگزین خواهد کرد.
وی یادآور شد: شرکت کنندگان باید آثار خود را در شبکههای مجازی به شمارههای ۰۹۱۶۶۱۰۸۳۰۹ یا ۰۹۳۵۳۹۸۱۸۸۶ تا پایان دی ماه ارسال کنند.
∎