شناسهٔ خبر: 70474217 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

با حضور وزیر جهاد کشاورزی؛

بهره‌برداری از طرح پرورش مرغ گوشتی خراسان‌شمالی

طرح پرورش مرغ گوشتی امروز (پنجشنبه) در شهرستان مانه خراسان شمالی با حضور وزیر جهاد کشاورزی بهره برداری و عملیات اجرایی طرح مرغ مادر گوشتی و کارخانه جوجه کشی آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در خصوص طرح پرورش مرغ گوشتی گفت: ظرفیت کل این طرح ۸۵۰ هزار قطعه در هر دوره است و در این واحد تولیدی یکهزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ در هر دوره به وزن ۶ هزار تن تولید خواهد شد.

محمد محمدزاده عنوان کرد: این طرح در پیش قلعه شهرستان مانه در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار با سرمایه گذاری چهار هزار و ۱۵۱ میلیارد ریال و برای ۱۲۷ نفر به صورت مستقیم و برای ۲۵۵ نفر به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: همچنین ظرفیت فاز ۲ این طرح نیز با افزون بر ۱۵۱ هزار قطعه در مساحت بیش از ۴۲ هزار متر مربع افتتاح و در این فاز در هر دوره ۲۶۷ تن و سالانه یکهزار و ۶۸ تن تولید می شود.

وی خاطرنشان کرد: فاز دوم این طرح با حجم کل سرمایه گذاری یکهزار و ۵۰ میلیارد ریال نیز برای ۲۲ نفر به صورت مستقیم و ۴۴ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد می شود.

همچنین امروز طرح مرغ مادر گوشتی و کارخانه جوجه کشی در شهرستان سملقان نیز با حضور وزیر جهاد کشاورزی کلنگ خورد.

ظرفیت کل طرح ۲۰۰ هزار قطعه مرغ مادر گوشتی و ۳۰ میلیون قطعه جوجه یک روزه در یک دوره و در کارخانه جوجه کشی نیز ۲ میلیون قطعه در هر دوره تولید خواهد شد.

کل حجم کل سرمایه گذاری پنج هزار و ۶۱۰ میلیارد ریال است که برای طرح مرغ مادر گوشتی سه هزار و ۶۱۰ میلیارد ریال و کارخانه جوجه کشی ۲ هزار میلیارد ریال است و در طرح مرغ مادر گوشتی برای ۲۲۸ نفر به صورت مستقیم و برای ۴۵۶ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد می شود.

وی گفت: در طرح کارخانه جوجه کشی نیز ۵۰ نفر به طور مستقیم و برای ۱۰۰ نفر نیز به طور غیرمستقیم شغل ایجاد خواهد شد.

۱۲۲ واحد مرغداری با ظرفیت تولید سه میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در هر دوره در سطح استان وجود دارد و سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی ۲۶ کیلوگرم است.

سطح اراضی کشاورزی و بایر خراسان شمالی ۴۰۰ هزار هکتار است، کل اراضی استان ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار است که اکنون ۱۳ درصد از این سطح به بخش کشاورزی اختصاص دارد و ۸۷ درصد نیز اراضی غیرکشاورزی است.

#گنجینه_فرهنگ

#سفر_وفاق

انتهای یپام