شناسهٔ خبر: 70473154 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران خبر داد:

پایان تشنگی ۱۰ روستای ساری با افتتاح مجتمع تِلمادره

ساری- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت: طرح مجتمع تلمادره با هدف رفع کم آبی ۱۰ روستای ساری و جامعه هدف ۲ هزار و ۷۳۱ نفر با پیگیری‌های دولت چهاردهم بهره برداری شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، بهزاد برارزاده روز پنجشنبه در مراسم افتتاح پروژه آبرسانی تلمادره ضمن قدردانی از صبوری و همراهی مردم منطقه چهاردانگه اظهار کرد: رفع کمبود آب، یکی از دغدغه‌های مردم منطقه بود که تلاش دولت چهاردهم، نگاه جدیدی در رفع مشکلات مردمی شکل گرفت.

وی ادامه داد: طی یک ماه اخیر شاهد تلاش همکاران شرکت آب و فاضلاب مازندران در سرمای طاقت فرسای منطقه بودیم تا این عملیات تکمیل و به اتمام برسد.

این مقام مسوول در خصوص اتمام طرح آبرسانی به مجتمع تلمادره گفت: در این طرح عملیاتی همچون حفر و بهسازی ۲ حلقه چاه با آبدهی ۳۵ لیتر در ثانیه، احداث ۱۵ باب مخزن ذخیره به حجم هزار و ۷۸۰ متر مکعب و هشت واحد ایستگاه پمپاژ، ۴۲ هزار و ۲۰۰ متر خط انتقال و ۴۷ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع انجام شد.

برارزاده هدف از اجرای این طرح را ایجاد ذخیره مطمئن و تأمین و انتقال آب شرب سالم و پایدار روستاهای تحت پوشش دانست و تصریح کرد: ۱۰ روستا با ۲ هزار و ۷۳۱ نفر تحت پوشش این مجتمع قرار دارند.

مدیرعامل آبفای مازندران اعتبار هزینه شده برای اتمام این طرح را ۷۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

پایان تشنگی ۱۰ روستای ساری با افتتاح مجتمع تلمادره

رئیس کل دادگستری مازندران در این مراسم با اشاره به شور و شعف اهالی منطقه تلمادره مبنی بر اتمام طرح آبرسانی به این مجتمع، گفت: طبق سفر یکروزه به این منطقه، گزارشی از کمبود آب شرب از سوی اهالی دریافت شد که بلافاصله پیگیری‌های لازم از سوی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب صورت گرفت.

عباس پوریانی ادامه داد: اتمام این طرح، کار بزرگی در منطقه محسوب می‌شود و نماینده ولی فقیه مازندران نیز در اتمام آن تاکید داشتند.

وی با بیان اینکه دادگستری مازندران در کنار سایر دستگاه ها است تا مشکلات برطرف شود، افزود: با افتخار در کنار مدیران استانی هستیم و معتقدیم وجود نمایندگان فعال می‌تواند باعث افتخار، سربلندی و پیشرفت استان باشد.

برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.

استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.