شناسهٔ خبر: 70472303 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان مطرح کرد

از حذف مدارس خشت و گلی تا ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان از پیشرفت‌های گسترده در توسعه فضای آموزشی استان خبر داد و گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون حذف مدارس خشت و گلی به طور کامل انجام شده است و ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.

صاحب‌خبر -

میثم لک‌زایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: رفع محرومیت فضای آموزشی از مناطق کم‌برخوردار در اولویت قرار دارد که در همین راستا طی سه سال گذشته سرانه فضای آموزشی استان از ۳.۳ مترمربع به ۳.۸۷ مترمربع افزایش پیدا کرده است و ۴۵۰ هزار مترمربع در غالب پنج هزار و ۱۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی استان اضافه شد.

وی حذف مدارس خشت و گلی را گامی اساسی در مسیر تحقق عدالت آموزشی در سیستان و بلوچستان دانست و افزود: در نخستین مرحله از محرومیت‌زدایی برنامه حذف مدارس خشت و گلی آغاز شد که از مجموع ۴۰۰ کلاس درس خشت و گلی در کشور ۲۰۰ کلاس متعلق به سیستان و بلوچستان بود و با بررسی وضعیت این مدارس و همکاری فرمانداران و رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها، عملیات تخریب و بازسازی انجام گرفت و در حال حاضر همه این مدارس از چرخه آموزشی استان حذف شدند.

لک‌زایی در ادامه با اشاره به ساماندهی مدارس کانکسی اشاره گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۰۶ پروژه با ۱۶۰ کلاس درس به بهره‌برداری رسیده است.

وی ادامه داد: از مجموع ۲۲۷ کلاس درس کانکسی استان ۱۲۰ کلاس درس در قالب ۸۲ پروژه به بهره‌برداری رسیده است و بقیه پروژه‌ها با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد در حال تکمیل هستند که به زودی به پایان می‌رسند تا فضایی ایمن و استاندارد برای تحصیل دانش‌آموزان فراهم شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان همچنین با اشاره به اقدامات در راستای حذف مدارس سنگی گفت: در حال حاضر ۵۷ پروژه با ۱۶۳ کلاس درس در دست اجرا بوده که عملیات تخریب و بازسازی آنها آغاز شده است و امیدواریم با همکاری دولت، خیران و اهالی روستاها تا پایان سال ۱۴۰۴ شاهد حذف کامل مدارس سنگی از سیمای استان باشیم تا دانش‌آموزان در شرایطی مناسب‌تر به تحصیل بپردازند.

وی همچنین با اشاره به اقدامات در راستای حذف مدارس سنگی گفت: در حال حاضر ۵۷ پروژه با ۱۶۳ کلاس درس در دست اجرا بوده که عملیات تخریب و بازسازی آنها آغاز شده است و امیدواریم با همکاری دولت، خیران و اهالی روستاها تا پایان سال ۱۴۰۴ شاهد حذف کامل مدارس سنگی از سیمای استان باشیم و دانش‌آموزان در شرایطی مناسب‌تر به تحصیل بپردازند.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های دولت و همراهی خیران در توسعه فضای آموزشی خاطرنشان کرد: این اقدامات گامی مؤثر در تحقق عدالت آموزشی و رفع محرومیت‌های زیرساختی استان سیستان و بلوچستان است که نقش مهمی در بهبود شرایط تحصیلی دانش‌آموزان این منطقه ایفا می‌کند.