به گزارش خبرنگار ایرنا، برنامهریزی برای فعالسازی طرحهای صنعتی که در مرحله ساخت و ساز و یا نصب ماشینآلات متوقف شدهاند در جلساتی تحت عنوان جلسات کمیته پایش در استان فارس دنبال میشود و در این جلسات همه طرحهای غیرفعال در شهرکها و نواحی صنعتی استان مورد بررسی و پایش قرار میگیرند تا در خصوص اعطای مهلت به واحدهای راکدی که دارای شرایط باشند، تصمیمگیری شود.
با برگزاری کمیته پایش طرحهای راکد و غیرفعال شناسایی و بر اساس نظر کارشناسی برای هر کدام از این طرحها اعطای مهلت، اخطاریه یا ارجاع به مراجع قضایی و پیگیری برای فعال شدن صادر میشود.
آخرین جلسه کمیته پایش در سال جاری هم در قالب بیست و سومین جلسه برگزار شد و در این نشست هم طبق روال جلسات گذشته مسائل واحدهای صنعتی مورد بررسی قرار گرفت.
اما همزمان با برگزاری مستمر جلسات کمیته پایش طرحهای راکد در این شرکت بازدیدهای میدانی نیز با هدف تصمیمگیری اعضا در خصوص برخی از پروندهها که دارای موارد خاص هستند انجام میشود.
اخیراً هم یک بازدید میدانی با حضور اعضای کمیته پایش طرحهای راکد شهرکها و نواحی صنعتی فارس صورت گرفت و در این بازدید که مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس و نیز نمایندگانی از دادگستری، ادارهکل صنعت و معدن و تجارت فارس و خانه صنعت و معدن فارس حضور داشتند موانع و مشکلات چهار طرح تولیدی، صنعتی و صنفی در شهرک صنعتی بزرگ شیراز مورد بررسی قرار گرفت.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس در این باره گفت: پیشرفت فیزیکی طرحها بهصورت مستمر و مداوم رصد و آخرین وضعیت آنها از نظر پیشرفت فیزیکی و مشکلات احتمالی موجود بررسی و کارشناسی میشود.
به گفته سید مسعود عظیمی از ابتدای امسال تاکنون ۲۳نشست کمیته پایش طرحها در این شرکت برگزار و در این جلسات تاکنون به وضعیت ۴۰۸طرح رسیدگی شده که بر اساس بررسیها و بازدیدهای میدانی، بیشتر طرحهای صنعتی راکد و نیمهتمام که در نشست کمیته پایش تعیین تکلیف و مهلت داده شده در مراحل ساختوساز و تکمیل و گرفتن پایان کار و بهرهبرداری قرار گرفتهاند.
آن طور که عظیمی میگوید با برگزاری جلسات مستمر و منسجم در استان فارس بخش زیادی از طرحهای راکد که برخی از پروندهها قدیمی و مربوط به سالهای گذشته بودهاند تعیین تکلیف شده که این اقدامات نقش موثری در راهاندازی طرح های صنعتی و ایجاد اشتغال پایدار خواهد داشت.
بدون شک پایش واحدهای صنعتی غیرفعال در داخل و خارج شهرکها و نواحی صنعتی فارس با استفاده از سیاستهای متولیان اقتصادی استان و با بهکارگیری ظرفیت مشاوران و ارائهدهندگان خدمات توسعه کسب و کار موجبات حل مشکلات بنگاهها و توانمندسازی آنها، کاهش قیمت تمام شده و افزایش رقابتپذیری را با هدف توسعه اقتصادی استان فراهم میکند.