کمال حیدری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با تاکید بر اینکه دیدگاه اسلام درباره زن، سیاست اصلی برنامههای این مناسبت را در بر گرفته است، اظهار کرد: زن طبق تعریف اسلام در جایگاه فردی با حفظ همه شئونات و حریمهایی که اسلام برای او قائل است، توانمندیهای خود را بروز داده و ارتقا میبخشد و در حوزه توسعه فردی خود بسیار کوشا است.
وی افزود: در حوزه اجتماعی زنی است که منفعل نبوده، کنشگری فعال و بروز و ظهور در جامعه دارد و تأثیرگذار است، همچنین این زن در حوزه خانواده نیز در نقشهای اصلی خود یعنی همسری و مادری مکمل حضور خود در جامعه بوده و میتواند رشد و ارتقا پیدا کند.
معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان با اشاره به اهمیت همافزایی نهادها و ساازمانهای مختلف برای برگزاری برنامههای هفته بزرگداشت مقام زن و مادر تاکید کرد: همافزایی بین نهادها و ارگانهای مختلف برای اجرای برنامههای هفته بزرگداشت مقام مادر و جایگاه زن، سیاست اصلی مدیریت شهری اصفهان بوده است.
حیدری با اشاره به بخشهای مختلف رویداد شهربانوی زندگی گفت: برنامههای هفته زن با هدف نشاط آفرینی و ایجاد روحیه شاد و امیدوار برای مادران و زنان سرزمین و بهویژه شهر اصفهان در سه بخش فرهنگی، تفریحی و رفاهی طرحریزی شده است و در بخشهای مختلف، تمام امکانات در اختیار مدیریت شهری با برنامهها و تخفیف متنوع در خدمت بانوان شهر اصفهان قرار میگیرد.
وی ادامه داد: یکی از اصلیترین برنامهها، ایجاد نمایشگاه تولیدات ملی بانوان است که غرفههای آن شامل دو بخش تفریحی و فرهنگی بوده و در محل قبلی نمایشگاههای اصفهان در پل شهرستان افتتاح شده است.
معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان با اشاره به رویداد «شهربانوی زندگی» گفت: آثار بانوان کارآفرین باید در یک جا قابل ارائه باشد. این نمایشگاه بهصورت رویداد است ولی ارائه آثار باید در محلی ثابت عرضه شود، یعنی فضایی برای تکرار این رویداد در نظر گرفته شود.
حیدری خاطرنشان کرد: در بخش تفریحی، یک سایت بازی فعال راهاندازی شده و انواع سازههای تفریحی و بازیهای مهیج و حرکتی بهصورت رایگان در یک جا تجمیع شده و بانوان میتوانند از صبح تا ظهر بهصورت ویژه و اختصاصی از این بازیها استفاده کرده و در زمان بعدازظهر به همراه خانوادهها در محل حضور پیدا کنند و از این امکانات بهره ببرند.
وی گفت: در بخش فرهنگی نمایشگاه بیش از ۴۵ غرفه به همت نهادها و تشکلهای مردمی برپا شده است که بر اساس الگوی سوم زن خدمات مختلفی را در قالب غرفههای فروش یا معرفی محصول هنری ارائه میدهد.