پس از برگزاری جلسات دادگاه رسیدگی به اتهامات فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه به ریاست قاضی فرخ نیا که از اسفند سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود، رأی نهایی متهمان این پرونده صادر شد.
در این دادگاه به اتهامات ۲۸ تن از متهمان این پرونده از جمله دو تن از فرزندان معاون اول قوه قضائیه به اتهام تشکیل شبکه اعمال نفوذ و پولشویی در پروندههای کلان اقتصادی رسیدگی و برای ۲۵ نفر از آنها حکم صادر شد که احکام متهمین اصلی پرونده به شرح زیر است:
ا. م به اتهامهای سوءاستفاده از روابط خصوصی، اعمال نفوذ غیرقانونی، مشارکت در موجبات ارتشا و پولشویی در چندین پرونده، به مجموعاً ۱۷ سال و ۹ ماه حبس تعزیری، ۸۲۵ میلیون جزای نقدی محکوم شد. م. م بابت سوءاستفاده از روابط خصوصی و مشارکت در ۸ فقره پولشویی، مجموعاً به ۸ سال حبس تعزیری محکوم شده است.
م. ح نیز به دلیل سوءاستفاده از روابط خصوصی و مشارکت در پولشویی در پروندههای بزرگ، به مجموعاً ۱۳ سال و ۹ ماه حبس تعزیری، پرداخت بیش از ۱۱۴ میلیارد تومان جزای نقدی و مصادره اموال شامل ارز، سکه و خودرو لوکس محکوم شد.
بر اساس کیفرخواست ارائهشده در دادگاه، در این پرونده متهمان مجموعهای را برای اعمال نفوذ بر پروندههای قضائی از جمله پروندههای کلان اقتصادی تشکیل داده بودند و با سوءاستفاده از افراد صاحبمنصب، در ازای اعمال نفوذ در پروندهها، وجوه کلانی به صورت ارز و سکه دریافت میکردند.
یکی از موارد اتهامی در پرونده فرزندان، معاون اول سابق رئیسقوهقضائیه مربوط به سوءاثر در ماجرای واگذاری ورزشگاه شهدای قیطریه به یک برجساز معروف در تهران بوده که سهم فرزندان معاون اول سابق قوه، ۲۰ درصد یعنی معادل ۱۴۰ میلیارد تومان بود.
یکی دیگر از موارد اتهامی مهم این پرونده، اعمال نفوذ در پرونده ابر بدهکار بانکی رستمی صفا بوده است که متهمان به عنوان رابطین وی عمل کرده و در جریان این فعالیتها، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان مال نامشروع کسب کرده و وجوه مأخوذه در فرایند پولشویی، تبدیل به املاک، خودروهای لوکس، ویلا و… شده است.
بخش قابل توجهی از این مبالغ دریافتی جهت پنهان ماندن مسیر دریافت وجوه، به حسابهای پوششی واریز شده و سپس از طریق این حسابها در پروژههای ساخت ملک، خرید طلا و سکه، خرید دلار و اتومبیلهای لوکس به کار گرفته شده است. به گفته نماینده دادستان، در این پروندهها سوءاستفاده فرزندان معاون اول پیشین قوه قضائیه از نام پدرشان واضح بوده است.