رییس اداره میراث فرهنگی و گردشگری فسا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، گفت: در این جشنواره بیش از ۵۰ نفر از بانوان این شهرستان، پخت نانهای محلی و فرآوردهای آرد را به نمایش گذاشتند.
ابراهیم عبدالله زاده با بیان این که هدف از اجرای این جشنواره شناسایی و پخت انواع نان محلی بود، افزود: در این رویداد فرهنگی شرکت کنندگان از مناطق مختلف شهرستان فسا با آداب و رسوم خودشان ، نان پختند.
او ادامه داد: در حال حاضر در شهرستان فسا بیش از ۱۵ نوع نان محلی پخت می شود که یکی از این نانها نان بیریزه است که به عنوان میراثی ارزشمند در آستانه ثبت ملی قرار دارد.
در حاشیه برگزاری این جشنواره، نمایشگاهی از صنایع دستی و غذاهای سنتی برگزار شد.
نخستین جشنواره نان محلی در فسا
نخستین جشنواره نان محلی در اردوگاه شهید باهنر فسا برگزار شد.
صاحبخبر -
∎