پیرحسین کولیوند، چهارشنبه پنجم دیماه در یادواره ۵۵ شهید امدادگر استان مرکزی با بیان اینکه این کنگره برای بزرگداشت ۲۵۰۰ شهید امدادگر برگزار شده و در واقع یک کنگره بینالمللی است، چراکه جغرافیای مد نظر ما در جمعیت هلال احمر، همه دنیاست و اسناد بالادستی و آموزههای دینی ما بر خدمت به بشریت تاکید دارد و محدود به جغرافیا نیست.
وی جامعه هدف این کنگره را جوانان هلال احمر عنوان کرد و افزود: در حال حاضر بیش از سه میلیون جوان با هلال احمر همکاری میکنند که افتخاری برای نظام و جمعیت هلالاحمر است. از این کنگره دو مطالبه رهبری را میخواهیم پاسحخ دهیم که یکی یاد شهدا و دیگری پیام شهداست.
کولیوند افزود: پیام شهدا این است که حول محور واعتصمو بحبلالله، تعاونو علی البر و التقوی و فاستبقوالخیرات حرکت کنیم و روحیه ایثار و فداکاری، صبر و شجاعت را به ما میآموزد و بر همبستگی و همدلی و کمک رسانی تاکید میکند.
وی با بیان اینکه پیام شهدا دین و مذهب و جغرافیا نمیشناسد، گفت: بر همین اساس، هرجای دنیا اتفاقی افتاد جمعیت جوان هلال احمر با تاسی از شهدا و برگرفته از پیام شهدا به عنوان اولین گروه ها عازم شدند و خدمت کردند. پیام شهدا می گوید اخلاص و نیت پاک داشته باشید.
کولیوند با تاکید بر اینکه در تاسی از پیام شهدا، اگر تعدادی از ما شهید شدند مابقی عهد و پیمان خود را نمیشکنند، افزود: امروز ۷۰ هزار جوان جمعیت هلال احمری آموزش دیده با اسم و مشخصات آماده اعزام به هر عملیات امدادرسانی در هر جای دنیا هستند و این یعنی ما پیام شهدا را در این جمعیت به خوبی دریافت کرده و مسیر را به خوبی انتخاب کردهایم.
وی اظهار کرد: جوانان ما در این جمعیت به خدا، مردم و خودشان باور را پیدا کرده اند و امید و ایمان دو خصلت دیگری است که جوانان هلال دارند. ما به شهدا و راه نظام مقدس اسلامی ایمان داریم و به دلیل برخورداری از این ایمان، امید داریم و از هیچ تهدید و هربه ای نگران نیستیم و به همین دلیل هلال احمر ایران امروز به عنوان یکی از جمعیت های خوب دنیا می درخشد و جزو ۵ کشور برتر دنیاست.
کولیوند با اشاره به جنگ غزه و خدمت رسانی در این حوزه، گفت: پس از حادثه تروریستی انفجار پیجرها، با توجه به شرایط سختی که ایجاد شده بود بلافاصله در هلال احمر اتاق عملیات تشکیل شد و حس کردم باید نیور اعزام کنیم . فراخوانی برای چشم پزشک و جراح سر و صورت اعلام شد که ۲۰۰ نفر در کمتر از دو ساعت اعلام آمادگی کردند و با توجه به کمبود تجهیزات مورد نیاز برای درمان مجروحان چشم در لبنان، تصمیم بر اعزام مجروحان به ایران گرفته شد.
وی با بیان اینکه شهید نصرالله چندان موافق اعزام مجروحان نبود و معتقد بود نباید بار ما بر دوش ایران بیفتد ولی در نهایت رضایت ایشان برای اینکار جلب شد. ما ۲۴ نیرو با خودمان بردیم و اولین بار توانستیم ۱۰۰ مجروح را اعزام کنیم، افزود: سه هزار نفر مجروح چشم بودند که ۷۰۰ مجروح به شدت بدحال بودند.
کولیوند اظهار کرد: ما توانستیم ۵۰۰ مجروح به ایران اعزام کنیم که ۱۲۶۰ عمل جراحی برای مجروحان انجام شد بدون اینکه جراحی یا ویزیت هموطنان مان به تاخیر بیفتد.
وی با بیان اینکه پیجر یک وسیله خدماتی است نه تروریستی و استفاده از آن به عنوان ابزار ترور نهایت جنایت است، اظهار کرد: ما در جنگ غزه و لبنان نمایشگاهی از انواع و اقسام جنایت های جنگی را مشاهده کردیم.
کولیوند افزود: حزب الله، قوی، محکم و با اراده و تابع ولی امر مسلمین هستند، لذا ما به عنوان جمعیت هلال احمر ایران هیچوقت جبهه مقاومت را تنها نمی گذاریم و بزودی بیش از چهار هزار تن کمک های مردمی را با کشتی به بیروت ارسال می کنیم. بیش از ۴۰ هزار خانه در لبنان تخریب شده و نیاز به حمایت دارند و ما به عنوان هلال احمر در کنار آنها هستیم و این مسیر را از شهدا و جانبازان یاد گرفتیم و متعهد می شویم که آنرا ادامه دهیم.
انتهای پیام