شناسهٔ خبر: 70464386 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل آموزش و پرورش فارس:

مکتب حضرت فاطمه(س) عالی‌ترین کلاس تربیت دینی است

مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به ابعاد مختلف شخصیتی حضرت فاطمه (س) که در قرآن و کلام پیامبر (ص) به آن‌ها اشاره شده است، گفت: باید از این الگوی بزرگ در حوزه تعلیم و تربیت به نحو شایسته بهره گرفت.

صاحب‌خبر -

 فرشید قاسمی امروز، ۵ دی‌ماه در مراسم جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن، در جمع کارکنان اداره کل آموزش و پرورش فارس به جایگاه ویژه زنان در فرهنگ ایرانی در پیش از اسلام اشاره کرد و گفت: با ظهور مکتب انسان‌ساز اسلام، نقش زنان پررنگ‌تر شده، چنان‌چه در قرآن با معرفی الگوهای ممتاز در این زمینه، به جایگاه ویژه بانوان توجه شده است. 

وی افزود: حضرت زهرا(س) تربیت شده دامن و مکتب پیامبر گرامی اسلام(ص) و یک اسوه تمام معنا در عرصه عشق و عبادت خداوند، اطاعت از پدر، همسرداری، فرزندپروری، تربیت صحیح فرزند، خانه‌داری، خدمت به مردم، حجاب و عفاف و پاکدامنی، ایفای نقش‌های سیاسی، اجتماعی و... در جامعه است. 

قاسمی، حضرت فاطمه زهرا(س) را الگوی کامل بشری برای تمام آحاد جامعه اسلامی و انسانی به ویژه برای زنان جهان برشمرد و افزود: امروز بیش از هر زمانی به احیاء و تدوین روش و منش زندگی این الگوها نیازمندیم.

وی با اشاره به ابعاد مختلف شخصیتی حضرت فاطمه (س) و بهره‌گیری از این الگوی بزرگ در حوزه تعلیم و تربیت زنان را قلب، روح و معمار و الهام‌بخش زندگی دانست و گفت: مادران در واقع به عنوان بهترین، پایدارترین و ماندگارترین افراد در نزد فرزندان خود هستند. 

قاسمی تصریح کرد: ما به عنوان پیروان این بانوی بزرگ با الگوپذیری از خصایص بی‌بدیل ایشان باید بدانیم چه وظایفی بر عهده داریم. 

مشاور مدیر کل آموزش و پرورش فارس در امور بانوان نیز در این مراسم با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله) در خصوص زنان بیان کرد: در طبیعت الهی زن، آن چنان لطافت، زیبایی و گرمای محبتی وجود دارد که می‌تواند هم خود را و هم محیط پیرامون خود را، چه در داخل خانه، چه در هر محیطی که باشد، به طرف معنویت، پیشرفت و علو مقامات علمی و عملی سوق دهد و پیش ببرد.

فاطمه قاسمی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران یکی از مسائلی که به شکلی جدی مورد بحث و توجه افکار عمومی ایران و جهان قرار گرفت موضوع زن بود.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی در فضایی به پیروزی رسید که مکاتب گوناگون و ایدئولوژی‌های سکولار مدرن هر یک به فراخور مبانی و جهت گیری‌های خود نگاهی خاص به مقوله زن داشتند که ترویج و فرهنگ عمومی جوامع مختلف تحت تاثیر این نگاه‌ها ساخته می‌شد. 

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش فارس در امور بانوان با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی حرف و نگاهی نو و تحول‌آفرین را در موضوع زن پیش‌روی بشریت گذاشت، گفت: این نگاه جدید در قالب کنش‌گری و فعالیت زن مسلمان ایرانی عینیت یافت و به تعبیر مقام معظم رهبری(مدظله) الگوی سوم زن را تحقق بخشید الگویی که نه شرقی و نه غربی است.

قاسمی افزود: بر اساس این الگو، زن مسلمان ایرانی، تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان، گشود و ثابت کرد که می‌توان زن بود، عفیف، محجبه و شریف بود و در عین حال، در متن و مرکز قرار داشت و در عرصه سیاسی و اجتماعی نیز، سنگرسازی‌های جدید کرد و فتوحات بزرگ به ارمغان آورد.

انتهای پیام