آیین نخستین مرحله جشنواره خوشحسابی عوارض سال ۱۴۰۳ شهرداری شیراز امروز، ۵ دیماه در این کلانشهر برگزار شد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، امور حقوقی و املاک شورای اسلامی شهر شیراز در این آیین به فعالیتهای شهرداری شیراز و مشارکت مردم در ساختن شهری بهتر پرداخت و اظهار کرد: شهرداری شیراز این آیین را به خاطر همیاری و مشارکت شهروندان در ساختن شهر پرداخت عوارض و مشارکت در بهبود شهر، برگزار کرده است.
محمود صفایی به پیشرفتهای قابلتوجه شیراز در مقایسه با سایر کلانشهرهای کشور اشاره کرد و گفت: آمار و اطلاعات ارائهشده به مسئولان ملی و تائید آنها نشاندهنده رشد ۵ تا ۷ برابری شیراز در برخی زمینهها نسبت به دیگر کلانشهرها بوده است.
وی بابیان اینکه این پیشرفتها نتیجه همت و تلاش نمایندگان شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز است، به رشد ۵ برابری بودجه و فعالیتهای چشمگیر پروژههای بزرگ و کلان که در اقصی نقاط مختلف شیراز در حال اجراست، اشاره کرد و گفت: اینها باعث توسعه، آبادانی و رفاه حال مردم خواهد شد و قطعا این اتفاق جز با مشارکت شهروندان در آبادانی این شهر که بخشی از آن با پرداخت عوارض است، میسر نخواهد بود.
صفایی همچنین به نقش شهروندان در حفظ و نگهداری شهر، بهویژه درزمینه ضای سبز و نظافت شهری، تأکید و شیراز را بهعنوان یکی از پاکترین شهرهای کشور معرفی کرد.
شهردار شیراز نیز در این آیین برگزاری جشنواره خوشحسابی عوارض را حائز اهمیت دانست و گفت: درآمد ناشی از عوارض یکی از مهمترین منابع درآمدی شهرداری محسوب میشود که ارتباط مستقیمی با کیفیت زندگی شهری و برخورداری هرچه بیشتر شهروندان از خدمات شهرداری دارد.
محمدحسن اسدی با اشاره به اینکه اولین مرحله هشتمین جشنواره عوارض شهری سال ۱۴۰۳ با تفاوتهایی نسبت به سالهای گذشته برگزار شد، تصریح کرد: در راستای تشویق و فرهنگسازی هرچه بیشتر جهت پرداخت به موقع عوارض، شهروندانی که قبض عوارض نوسازی و پرداختهایی مثل عوارض خودرویی و شغلی خود را تا آبان ماه جاری پرداخت کرده بودند، در این جشنواره خوش حسابی و مراسم قرعهکشی شرکت کردند.
وی تصریح کرد: شهر مگر با همکاری و همراهی شهروندان مسئولیتپذیری که نسبت به توسعه و پیشرفت شهرشان دغدغه و احساس مسئولیت دارند، ساخته نمیشود.
اسدی با بیان اینکه این جشنواره در واقع تقدیر از شهروندان قانونمند است، اظهار کرد: در چند سالی که این مراسم برگزار میشود، نتایج بسیار خوبی حاصل و باعث شده است که کلانشهر شهر شیراز توسعه و پیشرفت قابل توجهی داشته باشد.
شهردار شیراز از برگزاری مرحله دوم این جشنواره خبر داد و گفت: این مرحله از جشنواره مختص شهروندانی است که تا پایان امسال عوارض خود را پرداخت میکنند و در اردیبهشتماه ۱۴۰۴ نیز مرحله دوم جشنواره برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیتهای متعدد عمرانی شهرداری شیراز و پروژههای ارزشمند و زیرساختی که در گوشه گوشه این کلانشهر در حال اجراست و چهره شهر را متفاوت کرده است، بیان کرد: همین عوارضی که از سوی مردم پرداخت میشود، بخشی از درآمد شهرداری را تشکیل میدهد و باعث اجرای پروژههای متعدد در حوزههای مختلف عمرانی، خدماتی و فرهنگی و ... میشود.
شهردار شیراز گفت: شهروندان میتوانند با پرداخت به موقع عوارض علاوه بر شرکت در قرعهکشی خوشحسابی، در آبادانی هرچه بیشتر شهر و رفع نیازهای شهر و شهروندان نیز سهیم باشند.
اسدی ابراز امیدواری کرد: با مشارکت و همراهی هرچه بیشتر شهروندان، شیراز را به جایگاهی در خور نام این کلانشهر و مردمان عزیزش برسانیم.
مدیرکل تشخیص و وصول درامد شهرداری شیراز نیز در این به آمار و ارقام مربوط به درآمدهای شهرداری اشاره کرد و گفت: ۱۴ درصد از درآمدهای شهرداری در بودجه سال ۱۴۰۳ از محل درآمدهای پایدار تأمین میشود.
امید گشتاسبی بر اهتمام شورای اسلامی شهر و شهرداری برای افزایش سهم درآمدهای پایدار در بودجه سنواتی مدیریت شهری تأکید کرد و افزود: ۲ درصد کل بودجه ۳۲ همتی امسال شهرداری به عوارض نوسازی، خودرو و مشاغل مربوط میشود.
وی در حوزه درآمدی با تأکید بر اهمیت درآمد پایدار گفت: تمامی هموغم ما براین است که بتوانیم این سهم ۱۴ درصدی درآمد پایدار رو بتوانیم افزایش دهیم.
گشتاسبی با بیان اینکه این سومین آیین در طول شورای ششم است که برای تقدیر از پرداختکنندگان عوارض برگزار میشود، گفت: جوایز ویژه به ترتیب در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، ۴.۵ و۷ میلیارد تومان بود که تماماً توزیع و قرعهکشیهای آن انجام شد.
مدیرکل تشخیص و وصول درامد شهرداری شیراز به جایزه ویژه نقدی امسال به ارزش به ارزش ۱۰ میلیارد تومان برای پرداختکنندگان عوارض اشاره کرد که در دو مرحله ۵ میلیارد تومان (اکنون) و اردیبهشتماه پرداخت میشود.
وی بیان کرد: در این آیین، ۱۵۰ جایزه به برندگان ازجمله یک جایزه یک میلیارد تومانی و جوایز ۱۰۰ میلیون تومانی و ۵۰ میلیون تومانی اعطا خواهد شد.
گشتاسبی تأکید کرد: این مراسم نهتنها به ایجاد شورونشاط در شهر کمک میکند، بلکه فرهنگ مسئولیت اجتماعی و شهروندی را نیز ترویج میکند.
انتهای پیام