شناسهٔ خبر: 70463961 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

۴۷۳۳ مادر و همسر شهید در آذربایجان‌شرقی در قید حیات هستند

حوزه/ سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: ۴ هزار و ۷۳۳ مادر معظم و همسر گرانقدر شهید در استان در قید حیات هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، علی‌اکبر سلمانی، سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی در حاشیۀ همایش «تجلیل از اسوه‌های مقاومت» ویژۀ تکریم مادران و همسران شهدای تبریز، با تبریک سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: آذربایجان‌شرقی ۹ هزار و ۸۷۲ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده که در مجموع ۴ هزار و ۷۳۳ مادر و همسر شهید ما در قید حیات هستند.

وی افزود: تعداد مادران شهدای در قید حیاتِ استان، ۲ هزار و ۸۳۰ نفر است که پروندۀ یک هزار و ۱۶۸ نفر از آنان، در تبریز است. شمار شهدای والامقام متأهل استان هم ۲ هزار و ۴۴۱ نفر بود که یک هزار و ۹۰۳ نفر از همسران آنان در قید حیات هستند و تعداد همسر شهیدِ در قید حیاتِ تبریز، ۷۸۹ نفر است.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: در همایش امروز که با مشارکت شهرداری کلانشهر تبریز برگزار شد، توفیق داشتیم از یک هزار و ۹۵۷ مادر و همسر بزرگوارِ در قید حیات که مایۀ فخر و مباهات تبریزِ شهیدپرور هستند، تجلیل کنیم.

سلمانی تاکید کرد: بخش زیادی از افتخارات و مقاماتی که نصیب شهدای عزیزمان شده را مدیون زنان دیندار، مبارز، صبور، مقاوم و ازخودگذشته می‌دانیم که مردانه پشت همسران خود ایستادند و مشکلات خانه را به دوش کشیدند تا شوهر و فرزندانشان بتوانند در صحنه نبرد حاضر شوند و از اسلام، انقلاب اسلامی و کیان کشورمان دفاع کنند.

وی با بیان اینکه جامعه باید تا ابد به وجود این شیرزنان افتخار کند، افزود: واقعیت امر این است که فداکاری زنان در مسیر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس کم‌تر از مردان نبوده است.

سلمانی گفت: نقش زنان در برهه‌های مورد اشاره نشان داد که نه تنها در کانون خانواده، بلکه در صحنه‌های حماسه و ایثار نیز با تاسی از حضرت فاطمه زهرا (س) در کنار مردان تاریخ‌ساز شدند.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: برگزاری مراسم‌هایی همانند همایش تجلیل از همسران شهدا گامی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تبیین سبک زندگی ساده همسران شهداست که از فرهنگ زندگی فاطمی گرفته شده و بی‌شک همین فرهنگ ایثار و شهادت و همین سبک زندگی می‌تواند گره‌گشای مشکلات امروز جامعه باشد.