سید عبدالجواد موسوی در خبرآنلاین نوشت: آقای علم الهدی می گوید دولت چون نمی تواند مشکل ناترازی ها را حل کند می خواهد از زیر بار لایحه حجاب و عفاف شانه خالی کند تا با غرق کردن مردم در گناه و فسق و فجور آنان را راضی نگاه دارد. این حرف آقای علم الهدی نه تنها خالی از حقیقت است بلکه نتایج و توابع جالبی هم در پی دارد.
کمی در آن تامل کنیم. اول آن که آقای پزشکیان در همان مناظرات انتخاباتی مواضعش را درباره حجاب و گشت ارشاد بارها و بارها بیان کرد و چنین موضع گیری ای هیچ ربطی به ناترازی های این روزها ندارد. بگذریم از این که ناترازی یک روزه به وجود نمی آید و آن چه امروز با آن مواجهیم میراث گذشتگان است. در این باره بیشتر از این چیزی نمی گویم و آقای علم الهدی را به وجدانشان حواله می دهم. اما آقای علم الهدی خوب می داند که این موضع آقای پزشکیان تازگی ندارد و ایشان پیش از مناظرات انتخاباتی حتی و مشخصا در ماجرای مرحومه مهسا امینی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به صراحت در این باره سخن گفت. چرا آقای علم الهدی در آن روزها چیزی نگفت؟ اصلا چرا در زمان انتخابات متعرض شورای نگهبان نشد که چرا چنین فردی را برای شرکت در انتخابات تایید کردید؟ وقتی پزشکیان بارها و بارها از حمایت رهبرانقلاب از شخص خودش سخن گفت چرا علم الهدی به عنوان نماینده ولی فقیه چیزی نگفت؟ آیا نمی دانست عقیده پزشکیان درباره گشت ارشاد و برخوردهایی از این دست چیست؟
علم الهدی بهتر از من و شما می دانست پزشکیان چه منش و روشی دارد اما به دوستان پایداری دل بسته بود و فکر می کرد آن ها با لایحه حجاب و عفاف او را در موقعیت عمل انجام شده قرار می دهند اما فکر نمی کرد کار به این جاها بکشد. فکر نمی کرد وضعیتی پیش بیاید که نه تنها لایحه برود پی کارش بلکه عموم جامعه از راست و چپ و حزب اللهی و متدین و برانداز در مقابل آن بایستند و بشود آنچه نباید بشود. حالا هم به جای این که مهر بر لب زند و خاموشی پیشه کند با حرف هایی که بوی خیرخواهی از آن به مشام نمی رسد کار را خراب تر می کند. نتیجه منطقی سخن آقای علم الهدی این است که مردم با بی حجابی مصائبی چون ناترازی ها و گرانی ها را تحمل می کنند و دولت هم چون نمی تواند مشکلات بنیادین مملکت را حل کند ترجیح می دهد با آزاد گذاشتن مردم آن ها را ساکت نگاه دارد. خب، اگر این حرف حقیقت داشته باشد چه کسی مقصر است؟ مردم یا دولت؟
دولت کارش چیزی نیست جز خدمت به مردم و جلب رضایت آن ها اما با مردمی که حاضرند قطعی برق و گاز و به زودی آب را تحمل کنند و در زیر بار تورم طاقت سوز له شوند اما به حجاب مورد نظر آقای علم الهدی و دوستانش تن ندهند چه باید کرد؟ اصلا علم الهدی یک بار با خودش اندیشیده که چرا باید بر چنین مردمی حکومت کرد؟ شاید این مردم لیاقت آدم های دلسوز و فهیمی چون ایشان را ندارند؟ شاید تصمیم گرفته اند دسته جمعی به جهنم بروند اما راهی بهشت دلخواه آقای علم الهدی و پایداری چی ها نشوند. بهتر نیست آقای علم الهدی برای چنین مردمی این قدر حرص و جوش نخورد و خودش را به زحمت نیندازد. به پیر به پیغمبر خود حضرت باری هم به این مقدار زحمتی که جناب علم الهدی بر خویش روا می دارد راضی نیست.