به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، شاهین مظفری با اشاره به هشتمین نشست تخصصی کمیته بازتوانی پس از بحران که با حضور نمایندگان سازمانهای متولی، اعضای هیئت علمی دانشگاهها، و انجمنهای علمی و تخصصی فعال در این حوزه برگزار شد، اظهار داشت: تمرین دورمیزی تخصصی بازتوانی پس از بحران برای بهبود فرآیندهای تخصصی و بین بخشی با همکاری سازمانهای متولی برگزار خواهد شد.
مظفری افزود: در این جلسه، ابتدا گزارش عملکرد سالانه کمیتههای تخصصی تحت این معاونت شامل کمیته تخصصی فرهنگ بحران، کمیته خیرین و مسئولیت اجتماعی، کمیته تخصصی اقتصاد، بیمه و تأمین مالی بحران، کمیته تخصصی بازتوانی پس از بحران و کمیته تخصصی افراد و گروههای دارای نیازهای ویژه در بحران مورد بررسی قرار گرفت و در مورد نتایج کلیدی این کمیتهها بحث و تبادل نظر انجام شد.
وی اضافه کرد: در دستور کار دوم، نظرات تخصصی و پیشنهادات اعضا در ارتباط با برنامه تمرین تمام عیار زلزله تهران ارائه شد. همچنین هر یک از سازمانها و نهادهای حاضر در این حوزه، برنامههای پیشنهادی خود را برای مشارکت در این تمرین مطرح کردند و مقررشد ابتدا تمرین دور میزی تخصصی بازتوانی قبل از تمرین اصلی برگزار شود.
معاون آموزش، بازتوانی و مشارکت اجتماعی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: در این جلسه نمایندگانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جمعیت هلال احمر، سازمان بهزیستی کشور و تهران، سازمان اورژانس کشور، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دانشگاههای علوم پزشکی و شرکت شهر سالم حضور داشتند؛ که هر کدام نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را در خصوص نحوه اجرای تخصصی تمرین بازتوانی با توجه به فرآیندها و دستورالعملهای سازمان خود ارائه کردند.
مظفری عنوان کرد: در دستور کار سوم این نشست، «طرح اتوبوس زندگی» مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و اعضا ضمن بیان نظرات و پیشنهادات خود درباره این طرح، بر لزوم مشارکت سازمانهای متولی در تعریف فرآیندهای اجرایی و مداخلات تخصصی تاکید کردند.
وی افزود: در پایان، مقرر شد در جلسات آتی کمیته ضمن پیگیری و ارزیابی تخصصیتر فرآیندهای اجرایی در حوزه بازتوانی، ساز و کارهای ساختاری و راهکارهای عملیاتی برای افزایش هماهنگیهای بین بخشی در این حوزه مورد بررسی و بحث قرار گیرد.
انتهای پیام/