به گزارش قدس خراسان، میثم سالاری روز چهارشنبه در کارگروه نهضت ملی مسکن تربت حیدریه با اشاره به کمبود فضای آموزشی افزود: سرانه آموزشی استاندارد برای هر دانشآموز هشت مترمربع تعیین شده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۴۶ هزار دانش آموز و ۴۸ مدرسه ۲ شیفته در شهرستان تربت حیدریه دایر است، در حالی که گناباد در همسایگی تربت حیدریه مدرسه ۲ شیفته ندارد.
معاون توسعه آموزش و پرورش تربت حیدریه اضافه کرد: کمبود ۲۸۸ کلاس درس اکنون در این شهرستان به شدت احساس میشود و باید در سال جاری ساخت ۱۲۰ کلاس درس جدید را آغاز کرد که برای این منظور رایزنی های بسیاری انجام شده است.
وی ادامه داد: برای رفع کمبود فضای آموزشی با شهرداری برای در اختیار قرار دادن زمین صحبت شده است و از ارگان های مختلف نظیر شهرداری تربت حیدریه، منابع طبیعی و غیره تقاضا شده تا زمینهای با وسعت بیش از یک هزار و ۵۰۰ متر را برای احداث مدرسه در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند.
سالاری ابراز کرد: در سایت مسکن مهر ۱۵ مدرسه ۶ کلاسه یعنی ۹۰ کلاس درس کمبود وجود دارد که گزارش آن به نهادهای مختلف ارسال شده است و ۲۰ نماز خانه در سال جاری تبدیل به کلاس درس شدهاند.
وی افزود: میتوان گفت مدرسهها نمازخانه هم ندارند که بتوان تبدیل به کلاس درس کرد.
معاون توسعه آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: تقریبا مدرسه ای در سایت مسکن مهر که سه هزار واحد مسکونی دارد ساخته نشده و دانش آموزان خانوارهایی که آنجا ساکن هستند و میشوند با مشکل روبرو خواهند شد.
وی ادامه داد: با تلاش راه و شهرسازی تربت حیدریه یک مدرسه ۶ کلاسه ساخته شده و عملیات احداث یک مدرسه ۱۲ کلاسه هم آغاز شده است، در حالی که طبق قانون به ازای هر ۲۰۰ واحد مسکونی بایستی یک مدرسه ۶ کلاسه احداث شود، بنابراین آنجا به ۱۵ مدرسه نیاز دارد.
سالاری با بیان اینکه افزون بر ۱۳ کلاس درس در سه سال گذشته در تربت حیدریه احداث شده است، گفت: کلنگ احداث ۷۴ کلاس درس با مشارکت خیران در روزهای اخیر زده شد که میتوان آن را بزرگترین طرح آموزش و پرورش شهرستان دانست.