شناسهٔ خبر: 70461663 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

معاون دادگستری قزوین: یک سوم از زندانیان سارق هستند

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین گفت: یک سوم زندانیان استان محکومان سرقت هستند، که این امر اهمیت ویژه این جرم را در برنامه‌های پیشگیری نشان می‌دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی فولیان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین گفت: سه هزار و ۵۰۰ مجرم در استان زندانی هستند که یک سوم آن‌ها را محکومان سرقت به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: آمار سرقت برابر اعلام فراجا در استان قزوین ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته و در ۹ ماهه نخست سال نیز ۸۰ مورد مصوبه در نشست ها با موضوع کاهش سرقت به تصویب رسیده است.

فولیان به دستگیری معتادان متجاهر در خصوص کاهش سرقت خرد در استان قزوین اشاره کرد و گفت: کمبود ظرفیت کمپ ماده ۱۶ باعث شده تا اهداف اصلی در پیشگیری و کنترل این متهمان به درستی اعمال نشود.

به گفته این مسئول، تهیه بانک اطلاعاتی سارقان، شناسایی و دستگیری مالخران، شناسایی و دستگیری سارقان و موافقت نکردن با مرخصی سارقان سابقه دار در زندان از دیگر مواردی است که در سال جاری با اهتمام انجام شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین خاطرنشان کرد: پیشگری از وقوع جرم نیازمند وفاق است که این روزها در بین محافل دولتی به طور مکرر شنیده می شودف ضمن اینکه در بند ۱۸ سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه (۱۴۰۳ - ۱۴۰۷) نیز بر پیشگیری از وقوع جرم تاکید شده و باید مورد توجه مسئولان باشد.