شناسهٔ خبر: 70460140 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

دکتر علی محمد نائینی/

هفته بصیرت فرصت جهاد تبیین و روشنگری است

هفته بصیرت فرصت جهاد تبیین و روشنگری است، جهاد تبیین متمرکز بر مقابله با جنگ شناختی و شبهه افکنی است. امروز جهاد تبیین یک جنگ دفاعی هجومی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان ،دکتر علی محمد نائینی، دبیر ستاد ۹دی، در نشست خبری این ستاد در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نظام " مردم سالار دینی" در طول حیات خود همواره در معرض خطرها، تهدید‌ها و فتنه‌های مختلفی قرار گرفته است گفت: یوم‌الله نهم دی در سال ۱۳۸۸ یک حماسه بی‌بدیل، اقدام به لحظه و فوق العاده کارساز بود، یک هویت در امتداد زمان تبدیل، شگفتی‌ساز و تاریخ ساز شد، روز تجلی قدرت الهی و برای امروز، آینده تاریخ درس‌آموز و الهام‌بخش شد.

دکتر نائینی ضمن بیان اینکه دشمنان انقلاب اسلامی از همه گزینه ها، تجربه‌های خود برای براندازی، فروپاشی و مهار و تضعیف نظام بهره گرفته است افزود: نفوذ سیاسی و فکری، اقدامات ضد امنیتی، تجزیه طلبی، تروریسم، خرابکاری، انقلاب رنگی، تهاجم فرهنگی، براندازی از طریق اغتشاش در جامعه، کودتا، حمله نظامی، ایجاد شکاف و برانگیختن اختلاف‌های قومی و مذهبی، تحریم و فشار‌های اقتصادی و عملیات شناختی و روانی پردامنه، محور‌هایی از تهدید‌ها و توطئه‌های مختلفی بوده است که نظام جمهوری اسلامی در این ۴۶ سال با آن‌ها رو‌به‌رو بوده است.

وی افزود: ملت ایران متقابلا با هوشمندی و حضور به موقع و به لحظه خود، همه طرح‌ها و برنامه‌ها و تهدید‌ها و فتنه‌ها را خنثی و هر روز بر استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران افزوده است، ملت ایران با بصیرت و هنرمندی، همیشه دشمن را غافلگیر کرده و برآورد‌ها و محاسبات دشمن را در امکان براندازی و فروپاشی نظام تغییر داده است.

وی با بیان اینکه دولت‌های غربی به ویژه آمریکا در روش‌ها و الگو‌های مختلف در برخورد با نظام جمهوری اسلامی ایران شکست را تجربه کرده‌اند گفت: این دولت‌های غربی با بهره‌گیری از الگوی براندازی نرم، بی ثبات سازی و تجربه انقلاب‌های رنگی انتخابات پرشکوه مردم ایران را در سال ۱۳۸۸ هدف قرار دادند. غربی‌ها قبل از انتخابات براساس پشنهادات مراکز اندیشه ورز و سرویس‌ها به این باور رسیدند، که می‌توان با استفاده از تجربه تکنیک‌های انقلاب‌های رنگی نظام جمهوری اسلامی را از درون فروپاشی کرد.

فتنه ۸۸ لشکرکشی همه اردوگاه باطل علیه جبهه حق، با استفاده از همه ظرفیت‌ها و تجارب نظام سلطه و نفاق داخلی بود

دکتر نائینی بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی همزمان با انتخابات از موقعیت بسیار ممتاز برخوردار بود، حضور ۴۰ میلیونی و ۸۵ درصدی مردم درانتخابات دهم ریاست جمهوری، موقعیت و جایگاه نظام مردم سالار دینی را افزایش داد و پیام اقتدار و قدرت تولید کرد. در شرایطی که هیچ خطری کشور را تهدید نمی‌کرد، موقعیت نظام استثنایی و ممتاز بود، یک جریان سیاسی و کاندیدا‌های آن جریان نتیجه انتخابات را نپذیرفت و نظام را متهم به تقلب بزرگ در انتخابات کرد.  دشمن که از قبل تمهید کرده بود، به سرعت به میدان آمد و با همه ظرفیت‌های رسانه‌ای یک فتنه عظیم و پیچیده‌ای در کشور به راه انداخت. فرصتی که آمریکا مدت‌ها به دنبال آن بود و هرگز موفق نشده بود؛ بستر در داخل در اختیار همه معاندین و جبهه شرارت قرار گرفت.  یک فرصت برای فروپاشی از درون پیش آمد. با سرعت بین جبهه برانداز داخلی و خارجی ائتلاف عجیبی شکل گرفت. جریان فتنه تبدیل به پیاده نظام دشمن شد.  سران کشور‌های غربی، سرویس‌ها و رسانه‌های آنها با همه ظرفیت به میدان آمدند. فضای خطرناکی شکل گرفت و آمریکایی‌ها و متحدان غربی آن‌ها امیدوار به براندازی نظام از درون و فروپاشی شدند.

سد مستحکم رهبری و بصیرت مردم، دشمن را شکست داد

رئیس ستاد حماسه ۹دی با اشاره به اینکه دشمن در سال ۸۸ می‌خواست با اردوکشی خیابانی، محاسبات مسئولان نظام را تغییر دهند گفت: دشمن جمهوریت نظام و سلامت انتخابات را هدف گرفت و مردم را مقابل هم قرار داد و انسجام کشور را بهم ریخت،  البته سد مستحکم رهبری و بصیرت مردم، دشمن را شکست داد. دشمن جریان فتنه مولفه‌های قدرت نظام را به بهانه تقلب در انتخابات هدف قرار داد، به اعتماد مردم به نظام خدشه وارد کرد،  منافع ملی را نادیده گرفت، چهره مردم سالار نظام را مخدوش کرد، اعتبار و آبروی نظام را در جهان زیر سئوال بردند و نظام به دیکتاتوری، خیانت، تقلب متهم شد.  کار کشور حدود ۸ ماه تعطیل و فضای کشور امنیتی شد و جریان فتنه غربی‌ها را به فروپاشی از درون امیدوار کرد.

حماسه ۹ دی تصویر واقعی قدرت انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: حرمت شکنی در روز عاشورای سال ۱۳۸۸، عاشورائیان را برانگیخت و در نهم دی، مردم ایران با قیام خود، علیه عاشورا ستیزان اقدامی ماندگار در تاریخ مبارزات ملت ایران به نمایش گذاشتند. در این حضور در سراسر کشور همه سلائق سیاسی به میدان آمدند.  مردم در ۹ دی ۱۳۸۸ نشان داده‌اند، برای دفاع از انقلاب، نظام و رهبری و مقابله با انحراف و فتنه‌ها در صحنه هستند.

وی بیان کرد: حماسه ۹ دی تصویر واقعی قدرت انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت و نشان داد که ملت ایران نفوذ ناپذیر است.  حماسه تاریخی و ماندگار نهم دی ۱۳۸۸ به تعبیر مقام معظم رهبری، " یکی از قله‌های فراموش نشدنی"، " حرکت برخاسته از بصیرت"، " شناختن موقعیت و حضور در لحظه‌های مورد نیاز"، حرکتی در فضای غبارآلود"، " حرکتی متکی بر ایمان و اراده الهی" در تاریخ انقلاب اسلامی بود.

راهپیمایی ۹ دی، تیر خلاص ملت ایران به راهبرد آمریکا در فروپاشی از درون بود

دکتر نائینی با بیان اینکه ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی، قیام گسترده و فراگیر مردم ایران در ۹ دی را در حقیقت، پیروزی بصیرت مردم ایران بر فتنه آمریکایی صهیونیستی معرفی می‌کند گفت: بزرگداشت نهم دی متعلق به یک گروه و جریان خاص نیست. همچنان که در خلق آن حماسه همه سلائق و گروه‌ها نقش آفرین بودند. "۹ دی" ظرفیت حقیقی و هویت نظام جمهوری اسلامی است. یوم الله نهم دی، تصویر واقعی قدرت نظام جمهوری اسلامی است. این تصویر همچنان زنده و بالنده و خدشه ناپذیر است. راهپیمایی ۹ دی، تیر خلاص ملت ایران به راهبرد آمریکا در فروپاشی از درون بود. در یوم الله ۹ دی، دست قدرت خدا در دفاع از حریم ولایت، از آستین مردم ایران بیرون آمد.

فتنه‌ها برای مقابله با قدرت یابی انقلاب اسلامی است

دکتر نائینی تاکید کرد: مردم ایران از فتنه پیچیده ۱۳۸۸ و فتنه‌های بعد از آن سربلند خارج شدند، اما همچنان فتنه انگیزی برای باز داشتن از قدرت انقلاب ادامه یافت.  فلسفه پاسداشت حماسه نهم دی ۱۳۸۸؛ حفظ عناصر آن حماسه تاریخی است. هدف تبیین و روشنگری فتنه‌های جدید است. فتنه‌ها برای مقابله با قدرت یابی انقلاب اسلامی است. در پانزدهمین سال بزرگداشت این قله فراموش نشدنی در تاریخ انقلاب اسلامی، شعار امسال را تحت عنوان "یوم الله نهم دی؛ واکاوی فتنه‌های جدید آمریکایی صهیونیستی" اعلام می‌کنیم. بدون تردید تا زمانیکه انقلاب اسلامی در مسیر بالندگی و قدرت یابی است، امکان تکرار فتنه‌های گذشته با بهانه‌های جدید وجود دارد. شکل فتنه‌ها تغییر می‌کند.