شناسهٔ خبر: 70459926 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

تولید محتوا با هوش مصنوعی چالش اصلی رسانه‌هاست

برگزیده جشنواره پژواک گفت: تولید محتوا با هوش مصنوعی چالش اصلی سال‌های آتی همه رسانه‌هاست و فقط شامل حال رادیو نمی‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایکنا به نقل از معاونت صدا، حامد مرادیان؛ تهیه‌کننده رادیو جوان که با برنامه «کلاه خود» برگزیده دیپلم افتخار از جشنواره پژواک در سال 1402 در بخش جهاد تببین و هدایت فرهنگی شده بود، درباره دوره چهارم جشنواره پژواک گفت: بعد از برگزار نشدن جشنواره بین‌المللی رادیو، جشنواره رادیویی پژواک تنها معیار سنجش آثار رادیویی شد.

وی ادامه داد: اگر چه مستند رادیویی همواره در رادیو مهجور بود و این جشنواره با هدف توجه به این قالب خاص ماموریت پیدا کرد؛ اما برنامه‌سازان علاقمند بودند جشنواره پژواک در قالب‌های دیگر برنامه‌سازی هم برگزار شود. البته این جشنواره در سه دوره توانست منجر به ارتقای مستندسازی در رادیو شود. امسال در چهارمین دوره این جشنواره علاوه بر بررسی برنامه‌های مستمر برای همه قالب‌های رادیویی فراخوان صادر کرد که این باعث ارتقای جایگاه این جشنواره در رسانه شد.

مرادیان خاطرنشان کرد: با اضافه شدن قالب‌های متنوع به دوره چهارم جشنواره پژواک، برنامه‌سازان انگیزه بیشتری برای شرکت در جشنواره و رقابت پیدا کردند. نکته مهم این دوره از جشنواره، توجه جشنواره به دو حوزه پژوهش و هوش مصنوعی است. تولید محتوا با هوش مصنوعی چالش اصلی سال‌های آتی همه رسانه‌هاست و فقط شامل حال رادیو نمی‌شود. ممکن است بعضی دوستان نسبت به تولید محتوا با هوش مصنوعی دچار تردید باشند، ولی اقدام جشنواره پژواک می‌تواند کمک کند تا برنامه‌سازان با به‌روزرسانی خود، این موضوع را به فرصت تبدیل کنند.

این تهیه‌کننده رادیو در پایان یادآور شد: توجه جشنواره پژواک به این دو حوزه می‌تواند برای آینده رادیو هم اثرگذار باشد .امیدوارم برای برگزیدگان جشنواره به غیر از هدیه نقدی، جوایز دیگری مانند دوره‌های بورسیه رسانه نیز در نظر گرفته شود. 

انتهای پیام