شناسهٔ خبر: 70457942 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

عدم گفتگوی سازنده نسل‌ها حلقه مفقوده بسیاری از جریان‌ها در جامعه است

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ما به‌درستی با نسل نوجوان و جوان گفتگو نکرده‌ایم و برای تحقق این مهم زمان کافی نگذاشته‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهدمقدس، فاطمه سلیمی در نشست علمی نخبگان که در جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دبیران عفاف و حجاب دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد اظهار کرد: پیگیری مسائل زنان نیازمند نگاه برادرانه مردانی است که در جایگاه‌های سیاست‌گذاری، تصمیم‌سازی و مدیریت هستند. برای اینکه مشکلات زنان در جامعه را رفع کنیم باید مدیران را پای‌کار بیاوریم. اگر مدیران با نقش و جایگاه بانوان در جامعه آشنا شوند بهتر می‌توانند از نقش آنها در حوزه‌های مختلف استفاده کنند.

 وی با اشاره به اینکه اگر قرار است امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر را در میان جامعه بانوان تبیین کنیم باید زیرساخت‌های لازم را در سطح جامعه نهادینه کنیم تصریح کرد: در همین راستا برای اولین‌بار در کشور کمیسیون ویژه بانوان را در شورای شهر ایجاد کردیم تا بتوانیم ساختارسازی، برنامه‌ریزی و اختصاص بودجه را پیگیری کنیم.

 سلیمی با بیان اینکه کمیسیون بانوان و خانواده برای اولین‌بار در کشور، در مشهد ایجاد شد و توانست الگوسازی خوبی برای سایر شهرها باشد، خاطرنشان کرد: حتی شورای شهر تهران هنوز این کمیسیون را ندارد و در مجلس نیز کمیسیون ویژه بانوان نداریم، تنها یک فراکسیون است که به لحاظ جایگاه قانونی خیلی نمی‌تواند تأثیرگذار باشد و خلأهای قانونی حوزه زنان را پیگیری کند.

 رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گام بعدی را تخصیص ردیف بودجه اختصاصی برای بانوان در مدیریت شهری عنوان کرد و ادامه داد: سال اول، ۸۰ میلیارد بودجه برای بانوان گرفتیم درحالی‌که بودجه تهران فقط ۲۰ میلیارد تومان بود و الان بعد از گذشت حدود ۳ سال، این عدد در مشهد به ۷۰۰ میلیارد تومان رسیده است که برای حل مسائل زنان و ایجاد زیرساخت‌ها صرف می‌شود.

 سلیمی با اشاره به ضعیف‌بودن ساختارها در حوزه زنان، اقدام بعدی را اصلاح آیین‌نامه شوراهای اجتماعی محلات و اضافه‌شدن جایگاه یک زن در هر شورا عنوان کرد و گفت: این موضوع به شناسایی مسائل زنان محله و برنامه‌ریزی درست برای هزینه‌کرد بودجه، چه در سطح محله و چه مدیریت شهری، کمک کرد. در حال حاضر، از دو هزار عضو شوراهای اجتماعی محلات، ۸۰۰ نفر را زنان تشکیل می‌دهند.